<< Eden Spa Gift Card Holiday Spa Menu Yoga si Pilates >>

Centru SPA Bucuresti

Oferta spa include masaje, tratamente de detoxifiere, terapii antistress si o varietate larga de carduri cadou si petreceri spa.
Feedback de la oaspeti >>
Go
Autentificare |  Cont nou |  Cosul meu 0
*Puncte de fidelitate | 0 Lei

Yoga cu Yogeshvar

Yoga cu Yogeshvar

Yogeshvar este un invatator spiritual, expert Yoga si facilitator al claritatii in multiplele aspecte ale existentei. A studiat Vedanta cu Swami Dayananda Saraswati, in Arsha Vidya Gurukulam, precum si cu Swami Ananda Chaitanya. In prezent, conduce clase de Yoga si Vedanta in Bucuresti, concentrandu-se asupra potentialului spiritual al practicantilor.

Yogeshvar are o bogata experienta in transmiterea Invataturii Traditionale din India, intr-un stil unic, non-linear, flexibil si totusi stiintific, cu o mare claritate, adaptat la ritmul vietii cotidiene. Experienta sa in facilitarea de programe si seminarii acopera o arie larga de auditoriu, din multiple tari, cu un spectru variat de aspiratii, particularitati si necesitati, permitandu-i sa se adreseze nevoilor specifice fiecarei persoane sau grup.
Sortare dupa:
Detalii produsOne to one Yoga classes Detalii produs

One to one Yoga classes

150 Lei

O sedinta individuala de yoga este o oportunitate de a-ti aprofunda practica, de a primi indrumari personalizate, potrivite temperamentului, fiziologiei, nevoilor tale si nivelului tau actual de practica. Aceasta este, de asemenea, abordarea traditionala, testata de timp, de a invata principiile si practicile din yoga.

Program: Luni si Miercuri: 16:00 - 19:30

Aceasta oferta este valabila in locatia Eden Spa Negulici
Detalii produsTehnici Hatha Yoga | Yoga with Yogeshvar Detalii produs

Tehnici Hatha Yoga | Yoga with Yogeshvar

210 Lei

In aceste clase de Yoga se vom invata diferite tehnici din hatha yoga, precum si arta de a le folosi in situatiile vietii noastre de zi cu zi, pe langa practica noastra regulata. Aceasta clasa va fi focalizata preponderent pe tehnicile fizice, ce includ concentrarea in interior si controlul respiratiei. Beneficiile multiple ale tehnicilor hatha yoga au fost resimtite de nenumarati practicanti, de-a lungul mileniior.

Instructiunile vor fi doar in limba engleza, intrucat aceste clase sunt in principal adresate expatilor, desi toata lumea este binevenita

Program: Miercuri 07:30 - 09:00

Pret: 210 RON - 6 sedinte

Aceasta oferta este valabila in locatia Eden Spa Negulici
Detalii produsSesiune Individuala | Guidance for Clarity Detalii produs

Sesiune Individuala | Guidance for Clarity

250 Lei

Claritatea este principalul ‘ingredient' necesar pentru a face alegeri constiente, centrate in intelepciune, cu rezultate benefice atat pe termen scurt, si in special pe termen lung. Perspectiva holistica pe care Yogeshvar o abordeaza in cadrul sesiunilor individuale ne faciliteaza aceasta claritate atat de necesara pentru descoperirea de moduri noi, sanatoase de a trai, a relationa cu viata noastra si cu lumea inconjuratoare.

Program: Luni si Marti: 16:00 - 19:30

Aceasta oferta este valabila in locatia Eden Spa Negulici.
Intra in comunitatea Eden Spa!
Aboneaza-te la Newsletter!
Inchide Nu mai arata