Reiki 


Reiki este o metoda de vindecare a planurilor fizic, mental, emotional si spiritual cu ajutorul Energiei  Universale. Tehnica consta in aplicarea mainilor practicantului Reiki pe corpul clientului in anumite puncte,  astfel  facandu-se...

Reiki este o metoda de vindecare a planurilor fizic, mental, emotional si spiritual cu ajutorul Energiei  Universale. Tehnica consta in aplicarea mainilor practicantului Reiki pe corpul clientului in anumite puncte,  astfel  facandu-se transferul de energie de la terapeut la client. 

Despre Diana Haras, terapeut Reiki

Medic de profesie care in ultimii ani s-a dedicat si modalitatilor de vindecare emotionala, mentala si spirituala. In acest scop a urmat  cursuri de Reiki, devenind Maestru Reiki Usui si Karuna Reiki, apoi si-a completat pregatirea cu Theta Healing, Qigong, Programare Neuro-Lingvistica (NLP).

In timpul sedintelor de Reiki clientul intra intr-o stare de relaxare, ceea ce ii permite corpului sa isi reactiveze mecanismele de auto-vindecare;  de asemenea apare constientizarea suferintelor care au creat blocaje in plan emotional si fizic si modalitati de vindecare a acestora.

Asadar, in cazul in care treceti printr-o perioada dificila din punct de vedere emotional sau aveti probleme de sanatate de orice natura, Diana va asteapta sa porniti impreuna in Calatoria Vindecarii voastre emotionale si fizice si a reconectarii cu dorintele sufletului vostru. 

Se afiseaza 1 - 2 din 2 produse
Se afiseaza 1 - 2 din 2 produse
LiveZilla Live Help