Masaj terapeutic 


Masajul terapeutic urmareste sa stimuleze procesele de vindecare  si  sa imbunatateasca capacitatea functionala si motorie a organismului, inlesnind recuperarea in urmatoarele afectiuni: contracturi si intinderi, dureri ale spatelui, afectiuni...

Masajul terapeutic urmareste sa stimuleze procesele de vindecare  si  sa imbunatateasca capacitatea functionala si motorie a organismului, inlesnind recuperarea in urmatoarele afectiuni: contracturi si intinderi, dureri ale spatelui, afectiuni reumatismale , mobilitate redusa a articulatiilor, dureri de cap si oboseala.

Spre deosebire de masajul de relaxare, masajul terapeutic este o metoda de tratare musculo scheletala, adresandu-se afectiunilor cronice  in care durerea muschilor sau articulatiilor  impiedica buna functionare a organismului.

Efectele directe si imediate ale acestui tip de masaj sunt imbunatatirea elasticitatii musculare si a amplitudinii de miscare, stimularea circulatiei sangvine  si implicit vindecarea prin amplificarea aportului de oxygen si nutrienti.

Masajul terapeutic poate fi aplicat si persoaneler sanatoase  ca masura de prevenire a imbolnavirii si pentru a mentine corpul intr-o perfecta armonie.

pe pagina
Se afiseaza 1 - 12 din 14 produse
Se afiseaza 1 - 12 din 14 produse
LiveZilla Live Help