Hipnoza & Regresie  


Hipnoterapia este una dintre cele mai eficiente cai prin care poti intra in contact cu Mintea Subconstienta pentru a primi informatiile necesare, a identifica cauzele originare ale dezordinii cu care te confrunti si a elimina...

Hipnoterapia este una dintre cele mai eficiente cai prin care poti intra in contact cu Mintea Subconstienta pentru a primi informatiile necesare, a identifica cauzele originare ale dezordinii cu care te confrunti si a elimina odata pentru totdeauna acel “program” care iti strica viata!

O stare de relaxare profunda in care poti intra natural in contact cu Mintea subconstienta si folosi toate resursele extraordinare pe care fiinta ta le are “in dotare” de la inceputurile existentei ei pentru a-ti regasi “Starea de bine” in toate planurile vietii tale.

O stare de constiinta expansionata in care totul are o alta dimensiune timp-spatiu-cunoastere absoluta si deschide poarta de comunicare cu Spiritul.

Sedintele de hipnoza si regresie in vieti anterioare sunt facilitate de Camelia Cringus, hipnoterapeut certificat National Board of Hypnosis Education , Q.H,T.C.- U.S.A, recunoscut  si certificat in Romania de catre Asociatia Romana De Hipnoza, cu o practica de peste 2 ani in acest domeniu. Cu o carieră de peste 20 de ani în Resurse Umane, atăt în România cât și în Europa, Camelia a înțeles și s-a convins că indiferent cât de multe și de sofisticate instrumente și mecanisme avem la îndemană pentru a obține performanță și dezvoltare, cheia de contact se află doar în interiorul fiecăruia dintre noi. Stie, de asemenea, că nu poți să mergi cu viteză dacă alegi să stai cu ambele picioare pe FRÂNĂ! A ales sa practice hipnoterapie pentru că visul ei de-o viață, de atunci de când a învățat prima dată la biologie că utilizăm doar aprox. 10-12 % din capacitatea creierului, a fost să afle ce putem face cu restul de 88-90%??

La Eden Spa, impreuna cu Camelia, integratam hipnoza in pachete ample de terapii care au ca scop: pierderea in greutate,

  • eliminarea stresului si a anxietatii,
  • rejuvenarea, managemetul durerii,
  • managementul respiratiei,
  • cresterea performaneti sportive,
  • renuntarea la fumat,
  • eliminarea bolilor de piele cu cauze autoimune si eliminarea alergiilor. 

In afara acestor programe a caror descrieri le regasiti mai jos, in functie de solicitarea clientilor pot fi acoperite mult mai multe alte tipuri de probleme care insa vor fi adresate pe baza de solicitare si in program de terapie customizata.

Daca vrei sa citesti mai multe despre hipnoterapie, te invitam pe blogul Eden Spa: http://www.edenspa.ro/blog/cine-suntem-versus-cine-credem-ca-suntem/

Se afiseaza 1 - 10 din 10 produse
Se afiseaza 1 - 10 din 10 produse
LiveZilla Live Help