PRANAYAMA  


Pranayama reprezinta tehnici de respiratie cu ajutorul carora reglam si controlam  energia vitala (prana) a corpului nostru. Prin reglarea energiei vitale dezvoltam si intretinem buna functionalitate a tuturor organelor interne si echilibram...

Pranayama reprezinta tehnici de respiratie cu ajutorul carora reglam si controlam  energia vitala (prana) a corpului nostru. Prin reglarea energiei vitale dezvoltam si intretinem buna functionalitate a tuturor organelor interne si echilibram emotiile. In pasul urmator, cand echilibrul fizic si emotional sunt stabilizate, avem acces la reglarea fluctuatiilor mintii. “Pentru a avea o minte calma, linistita, este necesar sa reglam propria respiratie” (Hatha Yoga Pradipika). Stabilizam fluctuatiile mintii avem acces la o viata traita constient!

 

Asa cum zilnic folosim apa pentru a ne curata corpul de impuritatile exterioare, asa este recomandata Pranayama pentru curatarea, purificarea canalelor energetice (nadhi).

Prin practica cu regularitate a tehnicilor de Pranayama, ne simtim:

 

  • Revigorati, energizati, plini de viata,
  • Echilibrati fizic si emotional,
  • Cu claritate in timp ce luam decizii importante,
  • Multumiti si recunoscatori pentru viata noastra!

 

 

*participarea la clasa de pranayama se face prin inregistrare prealabila.

 

 

Despre Victoria:

 

Îndrumător - facilitator al stării de bine şi creşterii spirituale.

Certificarea de Yoga Acharya (persoana calificată să predea yoga), am primit-o în India, ca urmare a absolvirii programului de training pentru profesori de yoga (TTC – Teaching Training Course), în Ashramul Yoga Vidya, Sudul Indiei, Chennai. Victoria, învaţă, practică şi predă ceea ce practică; se autodefineşte ca un cautător al cunoaşterii. Pentru cei care doresc să afle mai multe despre Victoria Gall, pot citi interviul si urmări  emisiunile la care a fost invitată să vorbească despre Yoga:

 

http://www.revistaioana.ro/yoga-drumul-ctre-tine.html

 

https://www.youtube.com/watch?v=tQ9-zeaZ6gc&list=PLRvRaMhS-2-N75i4bln7bpDbiJ_uUD_yw&index=25

 

https://www.youtube.com/watch?v=luQ9lHRKQCE

Se afiseaza 1 - 2 din 2 produse
Se afiseaza 1 - 2 din 2 produse
LiveZilla Live Help