Coaching & Mentorship 


Coachingul este o experiență ce îți oferă ascultare, înțelegere și o perspectivă exterioară asupra felului tău de a fi. Îți oferă posibilitatea de a descoperi punctele tale de echilibru, felul în care poți căpăta mai multă încredere în tine...

Coachingul este o experiență ce îți oferă ascultare, înțelegere și o perspectivă exterioară asupra felului tău de a fi. Îți oferă posibilitatea de a descoperi punctele tale de echilibru, felul în care poți căpăta mai multă încredere în tine însăți, în felul tău autentic de a fi. Este o experiență care te ajută să îți realizezi dorințele mai repede, mai lin și exact așa cum ți le dorești îndeplinite.

Sedintelor de coaching derulate în cadrul unor birouri și locatii de business le lipsește căldura și relaxarea necesara a clientului pentru a fi complete, sincere și puternice ca și experiențe de viața. De obicei sedintele tinute astfel au o componenta cognitiva preponderenta fiind puțin indreptatea spre partea emotionala și senzoriala a clientului. Se întâmpla uneori sa rămână doar vagi schite de proiect pe hârtie sau în mintea celor doi parteneri de coaching dar nu ajung în fapt, executate pentru ca nu au trecut prin suflet și prin corp.

Coach Dana Dumitru

Profesia de medic a învățat-o cum să fie cel mai bine alături de oameni în momentele de cumpănă și cum să-i ghideze să-și recapete sănătatea, sau altfel spus exact ceea ce face acum prin coaching – îi însoțeste în dorințele lor. Ai dorințe împlinite – înseamnă că ai sănătatea minții si a vietii vie.

"Din propria-mi experienta si din lucru cu oamenii am ajuns sa cred întru totul în forța, neexplorata pe deplin, din interiorul fiecăruia – acolo stau raspunsurile la intrebarile noastre! Si mai cred ca oricine poate atinge acel sentiment minunat, ce imbina pacea cu extazul si recunostinta - “DE A FI ACASA IN VIATA SA”!, spune Dana.

In coaching pornim la drum impreuna, de la o provocare pe care participantul o resimte în viața privata sau în carieră. La finalul sesiunii, de cele mai multe ori oamenii spun: “sunt mult mai relaxat/a si implinit/a”, “s-a făcut lumină în dorința mea”, “ma simt mult mai increzator/toare”, “mi-e mult mai simplu acum să fac pasul cel mare” sau “îmi sunt mult mai clari pașii de parcurs”. Acestea sunt doar câteva din lucrurile bune sau beneficiile, pe care întâlnirile de coaching le aduc în viața oamenilor. Ele iti dau armonie in relatiile cu dragii tai, echilibru în minte și în suflet, te ghideaza sa-ti descoperi sensul propriei vieti.

 Este coach și trainer acreditat național și internațional: “Specialist în Profesia de Coaching” (ANC – Autoritatea Națională a Calificărilor), “Master Practitioner Coach” (în cadrul “Mind Master” – furnizor de formare, acreditat de EUCF, EANLPT si COPSI, după o curiculă a Austrian Training Center, de nivel Master of Science).

 Este “Integral Associate Coach” - IAC ( în cadrul “Integral Coaching Canada”), “Trainer Specializat Formator” (ANC).

 Coach George Bragadireanu

În primul rând sunt un om care a învățat (cu greu, dar solid) să ascult. Să ascult! Să tac și să “îmbrățișez” clientul într-o atmosferă în care să știe că indiferent ce spune, acele lucruri sunt valoroase pentru el. În al doilea rând, am învățat la fel de greu dar solid să nu judec și să nu dau sfaturi.
 
Am ajutat deja câteva sute de oameni să se regăsească și să obțină ceea ce și-au dorit, fie că acest lucru a fost o mai mare liniște și claritate interioară, fie planuri ambițioase de carieră, fie un echilibru bun intre viața personală și cea profesională, fie relații sentimentale care îi împlinesc.

 Este coach acreditat național și internațional: „Performance Coach” si “Transpersonal Coach” (“Performance Consultants International” – Londra), “Integral Associate Coach” (“Integral Coaching Canada”), “Specialist în Activitatea de Coaching” (ANC – Autoritatea Națională a Calificărilor),
“Master Practitioner Coach” (în cadrul “Mind Master” – furnizor de formare, acreditat de EUCF, EANLPT si COPSI, după o curiculă a Austrian Training Center, de nivel Master of Science).  Este “Associate Certified Coach” (ACC) al International Coaching Federation din 2014 si trainer formator (ANC).

Se afiseaza 1 - 3 din 3 produse
Se afiseaza 1 - 3 din 3 produse
LiveZilla Live Help