Terapie Craniosacrala  


Terapia CranioSacrală este o metodă de tratament manuală, delicată și non-invazivă, care se concentrează pe îndepărtarea restricţiilor fiziologice apărute la nivelul de mişcare a oaselor craniene, inclusiv a celor ale feţei şi...

Terapia CranioSacrală este o metodă de tratament manuală, delicată și non-invazivă, care se concentrează pe îndepărtarea restricţiilor fiziologice apărute la nivelul de mişcare a oaselor craniene, inclusiv a celor ale feţei şi ale gurii, şi de asemenea a vertebrelor, a osului sacrum, coccis și pelvis.

Această abordare provine din experimentele lui John Upledger, doctor, osteopat si cercetător.
Această terapie este non-invazivă şi necesită cel puţin 30 minute de tratament neîntrerupt; de obicei tratamentele se extind la o oră. Cele mai puternice efecte ale terapiei CranioSacrale sunt considerate a fi în funcţionarea sistemului nervos central, a sistemului imunitar, a celui endocrin şi în funcţionarea organelor viscerale prin intermediul sistemului nervos autonom. Această terapie a fost utilizată cu succes remarcabil în multe cazuri de disfuncţii ale creierului şi măduvei spinării. Chiar dacă unele dintre aceste succese nu au fost documentate în studii oficiale, ele au fost studiate, observate şi povestite de pacienţi şi terapeuţi. Cele mai importante dintre aceste succese raportate sunt cazuri de leziuni ale creierului care au dus la paralizie spastică şi în crize convulsive. Alte cazuri de succes raportate sunt în paralizii cerebrale, dizabilităţi de învăţare, crize epileptice, reacţii depresive, disfuncţii menstruale, disfuncţii motorii, strabism, probleme ale articulaţiei temporo-mandibulară, dureri de cap, dureri cronice şi sindromul de oboseală cronică.

Mihail Lambru, specialist in terapia CranioSacrala este tehnician maseur cu competente in masaj somatic, reflexo, anticelulitic si drenaj limfatic. Formare in Shiatsu, tehnica japoneza de presopunctura din 2012. Pregatire de specialitate in Terapie CranioSacrala si Eliberare Somato-Emotionala prin cursuri acreditate de Institutul Upledger din SUA, incepând cu anul 2013. Vasta experienta practica in TCS.

Se afiseaza 1 - 6 din 6 produse
Se afiseaza 1 - 6 din 6 produse
LiveZilla Live Help