bodyART 


bodyART este trup,minte şi suflet, într-o armonie perfectă! O nouă formă de mişcare recomandată tuturor, bazată pe tehnici de yoga şi pe miscări din gimnastica medicală, folosind tehnici de respiraţie care relaxează, iar...

bodyART este trup,minte şi suflet, într-o armonie perfectă! O nouă formă de mişcare recomandată tuturor, bazată pe tehnici de yoga şi pe miscări din gimnastica medicală, folosind tehnici de respiraţie care relaxează, iar exerciţiile conferă forţă, stabilitate, mobilitate şi elimină stresul.

Tot mai mare este dorința oamenilor care îşi conștientizează trăirile si corpul, ca în timpul liber să elimine stresul acumulat, încordarea, şi să-şi găsească liniștea. Ei ar dori să se regăsească, ca spiritul şi trupul să fie în echilibru.

Pe mulți de aceea îi vom găsi în sălile de sport pentru că doresc să aibă o condiție fizică bună, o rezistenţă fizică mai bună, sau să scape de nervozitatea şi tensiunea acumulată la locul de muncă. Bineînțeles că pe mulți îi interesează şi aspectul fizic, deoarece media, reclamele şi uneori şi cei din jurul nostru ne induc această dorinţă. Însă pentru o ţinută corectă şi frumoasă nu numai corpul trebuie întreţinut ci şi sufletul şi starea psihică.

Un astfel de antrenament care se adresează nu doar fizicului, si nu se concentrează doar asupra muşchilor ci şi asupra psihicului, fiindcă omul este format din trei elemente: trup, minte şi suflet, este: bodyART, creat de Robert Steinbacher şi Alexa Lé.

 Eficacitatea lui este unică!

Combinațiile de exerciții statice și dinamice de forță sunt condimentate cu elemente de întindere și relaxare, ce acționează benefic asupra scurtării sau slăbirii musculaturii, întărește întregul sistem muscular, protejând articulațiile. Fiecare exercițiu necesită control și conștientizare, și este executat cu ajutorul unor tehnici speciale de respirație. Cu ajutorul antrenamentului de bodyART se dezvoltă mobilitatea, puterea și nu în ultimul rând, condiția fizică, rezistența, echilibrul, stabilitatea, răbdarea, conștientizarea, anumite însușiri care sunt necesare pentru o mișcare armonioasă, un trai conștientizat.

Clasele de bodyART se desfasoara cu conditia inscrierii a minim 4 persoane, conform programului disponibil aici https://goo.gl/QdJtCO

Pentru inscrieri, va rugam sa ne contactati la office@edenspa.ro

LiveZilla Live Help