Masaj & Terapii 


Cumperi acum și te relaxezi toată vara!

OFERTA 1+1 GRATIS

O gamă variată de masaje de relaxare și terapeutice, o varietate largă de terapii corporale si tratamente faciale, toate adaptate nevoilor specifice...

Cumperi acum și te relaxezi toată vara!

OFERTA 1+1 GRATIS

O gamă variată de masaje de relaxare și terapeutice, o varietate largă de terapii corporale si tratamente faciale, toate adaptate nevoilor specifice ritmului stresant al vieții din capitală! Alege 2 terapii, iar terapia cu prețul egal sau mai mic o primești gratis.

Oferta 1+1 gratis este valabilă la vânzare in perioada 15-30 iunie 2017, exclusiv online.

Termeni si conditii ale ofertei 1+1 gratis

Serviciile care fac parte din Oferta 1+1 gratis sunt masaje, terapii corporale si tratamente faciale. Poti alege oricare 2 dintre acestea, iar terapia cu pretul egal sau mai mic o vei primi gratis. Exceptie de la aceasta oferta fac toate serviciile din categoria terapiilor alternative,  terapiilor mind body connection, abonamentelor sau a cardurilor cadou. Oferta 1+1 gratis nu se cumulează cu alte oferte.

După cumpărarea online, vei primi instant confirmarea de plată, iar in maxim 72 ore iti vom trimite pe email un voucher nominal, pe baza căruia vei putea face programarea.

Data expirare vouchere - Terapiile cumpărate in cadrul ofertei 1+1 gratis expiră la 31 august 2017. Terapiile care nu au fost programate si efectuate pana la data expirării se considera pierdute. Nu pot fi programate la o data ulterioara. Nu poate fi rambursata contravaloarea acestora.

Locatii* - Eden Spa Negulici sau Eden Spa Continental

*terapiile cumpărate in cadrul Ofertei 1+1 grats 2017 pot fi programate in locația in care sunt valabile terapiile alese, in limita orelor de program și a disponibilității locațiilor. Pentru programare, te rugăm să ne contactezi cu minim 3 zile înainte.

Conditii de anulare: In cazul in care ai efectuat programarea și nu poți ajunge, te rugam sa ne anunti cu minim 12 ore inainte. In cazul in care nu te prezinti la programare, fără să ne anunti in prealabil, voucherul va deveni invalid si nu va mai putea fi folosit.

Condițiile de rambursare pentru cumpărarea online sunt disponibile aici

pe pagina
Se afiseaza 1 - 12 din 44 produse
Se afiseaza 1 - 12 din 44 produse
LiveZilla Live Help