Cadouri de Iarna 


Iarna isi face inca simtita prezenta si, in anotimpul rece, stim ca o vizita la spa face bine oricui. Daca suferi de circulatie periferica ineficienta, ten deshidratat sau dureri de spate sau, daca pur si simplu, vrei o ora doar pentru tine,...

Iarna isi face inca simtita prezenta si, in anotimpul rece, stim ca o vizita la spa face bine oricui. Daca suferi de circulatie periferica ineficienta, ten deshidratat sau dureri de spate sau, daca pur si simplu, vrei o ora doar pentru tine, acum poti alege un card cadou de iarna la un pret special!

Cumpara orice card din categoria cadourilor de iarna si beneficiezi de 25% discount! Oferta este valabila pana la 25 decembrie 2017! Oferta cu discount se aplica exclusiv la vanzarea online!

Oferta este valabila in limita disponibilitatii. daca vrei cardul cadou propriu zis, poti alege livrarea cu curierul sau poti veni la una din sediile Eden Spa. Daca alegi varianta online, iti trimitem un voucher prin email in maxim 48 de ore!

Toate cardurile cadou Eden Spa sunt valabile 6 luni de la momentul achizitionarii. Sunt insotite de o felicitare eleganta pe care poti scrie propriul mesaj pentru persoana care va primi cadoul.

Se afiseaza 1 - 9 din 9 produse
Se afiseaza 1 - 9 din 9 produse
LiveZilla Live Help