Health Coaching 


Majoritatea dintre noi știm principiile unui stil sănătos de viață. Majoritatea am citit mii de pagini despre beneficiile fructelor și legumelor în alimentație sau despre importanța mișcării pentru sănătatea organismului nostru. Și totuși, de...

Majoritatea dintre noi știm principiile unui stil sănătos de viață. Majoritatea am citit mii de pagini despre beneficiile fructelor și legumelor în alimentație sau despre importanța mișcării pentru sănătatea organismului nostru. Și totuși, de cele mai multe ori, nu punem în practică, în mod constant, ceea ce deja știm.

De ce?

De multe ori, sănătatea și starea noastră de bine nu există în lista priorităților noastre. Și asta pentru că organismul nostru încăfuncționează (poate nu la un nivel optim), dar reușim să tragem de noi și să bifăm acțiunile de pe lista noastre zilnică de to do-uri; încă nu suntem conștienți că suntem responsabili de sănătatea noastră. Încă nu suntem conștienți că un mod nesănătos de viață ne poate îmbolnăvi grav la o vârstă tanără.

De multe ori conștientizăm că avem nevoie să facem ceva în sensul sănătății, dar suntem bombardați cu numeroase informații, unele dintre ele contradictorii și nu știm exact ce cale să alegem (și în acest caz avem nevoie de un specialist care să ne îndrume) și pentru că fiecare e diferit și are nevoi proprii specifice, drumul fiecăruia spre o viață sănătoasă e diferit.

De multe ori, începem cu optimism un program pe care-l abandonăm în câteva zile atunci avem nevoie de un partener care să ne însoțească, să ne motiveze permanent și să ne ajute!

Anna Ghica este un om care acum 6 ani se confrunta cu probleme serioase de sănătate. Eșuând să găsească o rezolvare în cabinetele medicale, s-a pornit să răscolească internetul și a ajuns să citească pentru prima oară în viață (!) despre relația strânsă dintre dietă și starea de sănătate. Pe cont propriu, a îmbrățișat o dietă vegană crudă și – cu ajutorul noului stil alimentar și a superalimentelor – și-a recăpătat imunitatea. La câțiva ani de la acest nou început, a mai avut o epifanie – aceea că echilibrul și sănătatea nu vin doar din alimentele pe care le mănânci. Și-a luat inima în dinți și a renunțat la o profesie care nu-i aducea împlinire și bucurie. A făcut o afacere cu produse organice, magazinul online www.superalimente.ro, iar acum doi ani a terminat o școală americană de nutriție integrativă. Astazi este Integrative Health Coach și își dedică activitatea scopului de a aduce mai multă sănătate și împlinire oamenilor din jurul său, prin puterea exemplului personal și prin împărtășirea informațiilor pe care le-a căpătat în ultimii ani. Anna Ghica este absolventă a Institute for Integrative Nutrition, integrative health coach certificat, afiliat la American Association for Drugless Practitioners. 

Se afiseaza 1 - 1 din 1 produs
Se afiseaza 1 - 1 din 1 produs
LiveZilla Live Help