Health Coaching 


Majoritatea dintre noi stim principiile unui stil sanatos de viata. Majoritatea am citit mii de pagini despre beneficiile fructelor si legumelor in alimentatie sau despre importanta miscarii pentru sanatatea...

Majoritatea dintre noi stim principiile unui stil sanatos de viata. Majoritatea am citit mii de pagini despre beneficiile fructelor si legumelor in alimentatie sau despre importanta miscarii pentru sanatatea organismului nostru. Si totusi, de cele mai multe ori, nu punem in practica , in mod constant, ceea ce deja stim.

De ce?

De multe ori, sanatatea si starea noastra de bine nu exista in lista prioritatilor noastre. Si asta pentru ca organismul nostru inca functioneaza… poate nu la un nivel optim dar reusim sa tragem de noi si sa bifam actiunile de pe lista noastre zilnica de to do-uri; inca nu suntem constienti ca suntem responsabili de sanatatea noastra. Inca nu suntem constienti ca un mod nesanatos de viata ne poate imbolnavi grav la o varsta tanara.

De multe ori constientizam ca avem nevoie sa facem ceva in sensul sanatatii, dar suntem bombardati cu numeroase informatii, unele dintre ele contradictorii si nu stim exact ce cale sa alegem…si in acest caz avem nevoie de un specialist care sa ne indrume…si pentru ca fiecare e diferit si are nevoi proprii specifice, drumul fiecaruia spre o viata sanatoasa e diferit.

De multe ori, incepem cu optimism un program pe care-l abandonam in cateva zile atunci avem nevoie de un partener care sa ne insoteasca, sa ne motiveze permanent si sa ne ajute!

Anna Ghica este un om care acum 6 ani se confrunta cu probleme serioase de sanatate. Eșuând să găsească o rezolvare în cabinetele medicale, s-a pornit să răscolească internetul și a ajuns să citească pentru prima oară in viață (!) despre relația strânsă dintre dietă și starea de sănătate. Pe cont propriu, a îmbrățișat o dietă vegană crudă și – cu ajutorul noului stil alimentar și a superalimentelor – și-a recăpătat imunitatea. La câțiva ani de la acest nou început, a mai avut o epifanie – aceea că echilibrul și sănătatea nu vin doar din alimentele pe care le mănânci. Și-a luat inima în dinți și a renunțat la o profesie care nu-i aducea împlinire și bucurie. A făcut o afacere cu produse organice, magazinul online www.superalimente.ro, iar acum doi ani a terminat o școală americană de nutriție integrativă. Astazi este Integrative Health Coach și își dedică activitatea scopului de a aduce mai multă sănătate și împlinire oamenilor din jurul său, prin puterea exemplului personal și prin împărtășirea informațiilor pe care le-a căpătat în ultimii ani. Anna Ghica este absolventă a Institute for Integrative Nutrition, integrative health coach certificat, afiliat la American Association for Drugless Practitioners

Se afiseaza 1 - 2 din 2 produse
Se afiseaza 1 - 2 din 2 produse
LiveZilla Live Help