Pret redus! Program Activ Detox SPA Mareste imaginea

Program Activ Detox SPA

Nou

Program de 4 zile, recomandat incepatorilor. Un program scurt dar intensiv de detox, care iti va ajuta corpul sa dreneze toxinele mai eficient, bazat pe o dieta detox prestabilita. La final te vei simti mai curata si mai energica, vei afla cum poti trai mai sanatos, ce alimente ti se potrivesc si cum sa le imbini ca sa te simti bine pe termen lung.

Detalii

817,50 lei

-25%

1 090,00 lei

 • Eden Spa Negulici

Contine:

 • Initial Consultation + Pre&Post Detox Guide
 • Retete dieta detoxifiere (preparatele nu sunt asigurate)
 • La alegere 2 sedinte yoga+meditation sau pilates
 • 2 variante de terapii spa detoxifiante (var. 1 Sauna+ Himalaya Salt Body Scrub + drenaj limfatic; var. 2Sauna + impachetare cu ginger wasabi + masaj deep tissue)
 • Acces nelimitat la fitness, sauna, jacuzzi – Continental (pe perioada programului)
 • Acces la Comunitatea de Detox


Perioada de desfasurare:

  • Ziua 1: Sedinta Sedinta initiala de descoperire si stabilire a obiectivelor - 45 min 
   Programul de detoxifiere poate incepe oricand din 13 iunie in functie de disponibilitatea dumneavoastra. Pentru rezultate optime, va recomandam ca terapiile si clasele de yoga/pilates/meditatie sa se desfasoare pe parcursul celor 4 zile de detoxifiere alimentara. Astfel, va recomandam ca acestea sa aiba loc in urmatorul interval, in functie de disponibilitatea dvs.
  • Ziua 2: Sauna + Himalaya Salt Body Scrub + Lymph Drain Massage, aprox. 2 h
  • Ziua 3: Sauna + Impachetare corporala cu ginger&wasabi + Lymph Drain Massage, aprox 2 h
  • Ziua 4: la alegere 2 sedinte de yoga/pilates/meditatie&vizualizare

Pentru a beneficia de prioritate la programari, va rugam sa ne anuntati cu privire la orele dvs preferate cu 3-4 zile inainte.

   • 1. Initial Consultation + Pre&Post Detox Guide - Sedinta initiala de descoperire si stabilire a obiectivelor in care vei avea ocazia sa vorbesti despre viata ta, cea actuala sau cea la care ai visat dintotdeauna precum si despre obiectivele pe care ti le propui pentru sanatatea ta. Este o ocazie de a fi ascultata si de gasi sprijin in a atinge ceea ce simti ca este important pentru tine. Vei afla de asemenea, cum vei putea atinge obiectivele propuse intr-un program de health coaching adaptat nevoilor tale.
   • 2. Ghid Pre&Post Detox + Manual de Retete Tot ce ai nevoie sa stii in timpul programului de detoxifiere precum si in perioada pre si post detox. Sfaturi de alimentatie si stil de viata, retete pentru preparatele recomandate, descrierea simptomelor posibile pe parcursul curei de detoxifiere.
   • 3.Terapii corporale de detoxifiere Terapiile corporale de genul exfolierilor fac posibila indepartarea celulelor moarte de la suprafata pielii, aceasta fiind cel mai mare organ al corpului. Sesiunile de sauna si impachetarile permit eliminarea toxinelor cu ajutorul transpiratiei, iar masajul ajuta la accelerarea circulatiei limfatice ceea ce conduce de asemenea la eliminarea toxinelor.
   • 4. Yoga, pilates sau meditatie&vizualizare Clasele de yoga si meditatie sunt instrumente puternice de reechilibrare la toate nivelurile, atat fizic, mental cat si spiritual. Alaturi de exercitiile de Pilates si plimbarile in aer liber, se constituie in exercitii fizice relativ usoare recomandate pe perioada detoxifierii. Sesiunile de meditatie & Vizualizare va pune in contact cu cele mai delicate si profunde structuri interioare, pentru a va gasi raspunsuri la intrebarile importante despre sine, acolo unde se afla sursa intregii cunoasteri: in interior. Viziunile pe care le veti avea va vor inspira, va vor surprinde si va vor emotiona, ajutandu-va sa clarificati calea de urmat pentru a va indeplini obiectivele asumate in relatia cu propriul corp si cu propria stare de bine.
   • 5. Acces nelimitat la Sauna, Jacuzzi, fitness Pentru o experienta completa corpului tau, iti sugeram cateva sedinte de sauna si Jacuzzi. De asemenea, daca programul iti permite, iti sugeram o jumatate de ora de fitness usor – alergare/bicicleta in locatia noastra din Grand Hotel Continental.
   • 6. Comunitate online de sprijin si informare Sfaturi si recomandari pe parcursul programului de detox, impartasirea experientei cu alte persoane inscrise in program, retete noi de detoxifiere, noutati medicale cu privire la stilul sanatos de viata. Totul usor accesibil si la indemana, intr-un grup inchis pe www.facebook.com


Optional:

 • Livrarea zilnica a meniului de detoxifiere
 • Terapii spa aditionale: Reflexoterapie, Ayurveda Balancing MassageDetoxifying Facial Treatment
 • Hidrocolonoterapie: recomandam 2 sedinte de colonoterapie pe parcursul programului de 4 zile de detoxifiere. Mai multe despre hidrocolonoterapie aici
 • Sedinta consultatie medic nutritionistSedintele de hidrocolonoterapie se realizeaza in colaborare cu clinica medicala Pure Medicine. Clientii Eden Spa beneficiaza de 10% discount la preturile de lista.

Scrie un comentariu

Program Activ Detox SPA

Program Activ Detox SPA

Program de 4 zile, recomandat incepatorilor. Un program scurt dar intensiv de detox, care iti va ajuta corpul sa dreneze toxinele mai eficient, bazat pe o dieta detox prestabilita. La final te vei simti mai curata si mai energica, vei afla cum poti trai mai sanatos, ce alimente ti se potrivesc si cum sa le imbini ca sa te simti bine pe termen lung.

Scrie un comentariu

LiveZilla Live Help