Oferta Relaxare de Iarnă 


Începe noul an cu mai mult timp pentru Tine!

Feedbackul vostru ne face să credem tot mai mult în puterea masajului si a terapiilor spa pentru menținerea sănătătii și stării de bine.

Pentru ca voi să...

Începe noul an cu mai mult timp pentru Tine!

Feedbackul vostru ne face să credem tot mai mult în puterea masajului si a terapiilor spa pentru menținerea sănătătii și stării de bine.

Pentru ca voi să beneficiați mai mult de relaxare, vă oferim cele mai eficiente abonamente, pachete spa si carduri cadou la un preț imbatabil.

Doar pana la 31 ianuarie 2024, poti cumpara exclusiv online cu un discount de 40%!
Comanda acum si primești instant pe email voucherul cu valabilitatea aferenta.

Si nu uita! Sănătatea ta depinde de alegerile de stil de viață pe care le faci zi de zi.

Termeni si conditii ale ofertei Flash 2024:

  • Oferta este valabila la vanzare in perioada 26-31  Ianuarie 2024
  • Oferta este valabila doar la comanda si plata online
  • Dupa cumpararea online, vei primi pe email instant confirmarea de plata si un voucher, pe baza caruia vei putea face programarea.
  • Pentru programarea serviciilor cumparate, ne puteti suna sau puteti face programarea online, direct pe site.
  • Terapiile care nu au fost programate si efectuate pana la data expirarii se considera pierdute. Nu pot fi programate la o data ulterioara. Nu poate fi rambursata contravaloarea acestora.
  • *terapiile cumparate in cadrul Ofertei Flash 2024, pot fi programate in locația aferentă voucher-ului, doar in zilele de Luni pana Vineri, in limita orelor de program si a disponibilitatii locatiei. Pentru programare, te rugam sa ne contactezi cu minim 3 zile înainte.
  • Conditii de anulare a programarii: In cazul in care ai efectuat programarea si nu poti ajunge, te rugam sa ne anunti cu minim 12 ore inainte. In cazul in care nu te prezinti la programare, fara sa ne anunti in prealabil, voucherul va deveni invalid si nu va mai putea fi folosit.
  • Conditii de rambursare: Serviciile cumparate in cadrul Ofertei Flash 2024 pot fi rambursate in termen de maxim 14 zile de la data achizitiei, conform politicii de rambursare disponibila aici https://www.edenspa.ro/ro/info/23-politica-de-rambursare