Terapie CranioSacrala  


Terapia CranioSacrala este o metoda de tratament manuala, delicata si non-invaziva, care se concentreaza pe indepartarea restrictiilor fiziologice aparute la nivelul de miscare a oaselor craniene, inclusiv a celor ale feţei si...

Terapia CranioSacrala este o metoda de tratament manuala, delicata si non-invaziva, care se concentreaza pe indepartarea restrictiilor fiziologice aparute la nivelul de miscare a oaselor craniene, inclusiv a celor ale feţei si ale gurii, si de asemenea a vertebrelor, a osului sacrum, coccis si pelvis.

Aceasta abordare provine din experimentele lui John Upledger, doctor, osteopat si cercetator.
Aceasta terapie este non-invaziva si necesita cel putin 30 minute de tratament neintrerupt; de obicei tratamentele se extind la o ora. Cele mai puternice efecte ale terapiei CranioSacrale sunt considerate a fi in functionarea sistemului nervos central, a sistemului imunitar, a celui endocrin si in funcţionarea organelor viscerale prin intermediul sistemului nervos autonom. Aceasta terapie a fost utilizata cu succes remarcabil in multe cazuri de disfuncţii ale creierului si maduvei spinarii. Chiar daca unele dintre aceste succese nu au fost documentate in studii oficiale, ele au fost studiate, observate s povestite de pacienti si terapeuti. Cele mai importante dintre aceste succese raportate sunt in cazuri de leziuni ale creierului care au dus la paralizie spastica si in crize convulsive. Alte cazuri de succes raportate sunt in paralizii cerebrale, dizabilitati de invatare, crize epileptice, reactii depresive, disfunctii menstruale, disfuncţii motorii, strabism, probleme ale articulatiei temporo-mandibulara, dureri de cap, dureri cronice si sindromul de oboseala cronica.

Mihail Lambru, specialist in terapia CranioSacrala este tehnician maseur cu competente in masaj somatic, reflexo, anticelulitic si drenaj limfatic. Formare in Shiatsu, tehnica japoneza de presopunctura din 2012. Pregatire de specialitate in Terapie CranioSacrala si Eliberare Somato-Emotionala prin cursuri acreditate de Institutul Upledger din SUA, incepând cu anul 2013. Vasta experienta practica in TCS.

Se afiseaza 1 - 3 din 3 produse
Se afiseaza 1 - 3 din 3 produse
LiveZilla Live Help