Franciza

Interesat sa investesti in domeniul spa&wellness?

 

Cu o experientă de peste 13 ani de operare pe piata romanească,  Eden Spa beneficiaza de o recunoastere foarte bună a brandului, mai ales la nivelul Bucurestiului.

 

Brandul este recunoscut pentru calitatea serviciilor oferite, abordarea profesionista a oaspetilor, atmosfera calda si placuta din centrele proprii, gama complexa de servicii de relaxare si vindecare holistica precum si prin specialistii bine pregatiti.

 

Ca si afacere, Eden Spa este un business structurat care beneficiaza de proceduri standard de operare, protocoale proprii pentru fiecare procedura in parte, o structura de raportare bine pusa la punct, un software de management specializat in spa folosit la nivel international, o activitate de marketing eficienta si un sistem de training continuu intern, asigurat de traineri proprii.

 

Deschis in 2005 ca primul centru spa de zi din Bucuresti, Eden Spa a cunoscut de-a lungul timpului o evolutie atat cantitativa, prin numarul de locatii proprii sau sub contract de management operate, cat si calitativa, prin cresterea constanta a calitatii, masurata prin review-uri si chestionare adresate clientelei. In prezent, dispune de 2 locatii proprii in Bucuresti. Sub brandul Spa s-au dezvoltat si operat de-a lungul timpului centre spa renumite din tara precum The Spa Hilton Sibiu, Orhideea Health & Spa, Forest Retreat & Spa, Unirea Spa.

 

Intentia noastra este sa gasim partenerii potriviti pentru a dezvolta impreuna locatii Eden Spa de succes!

 

Daca doriti sa investiti in domeniul spa si wellness si doriti sa intrati in parteneriat cu un brand recunoscut, va stau personal la dispozitie pentru detalii suplimentare!

 

Contact:

Liliana Paraipan, contact@lilianaparaipan.ro