POLITICA DE CONFIDENTIALITATE privind PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Cand vizitati site-ul www.edenspa.ro si cand cumparati online din site-ul www.edenspa.ro sau va abonati la newsletterul Eden Spa, ne incredintati informatii privind datele dvs personale. Prin navigarea pe site-urile www.edenspa.ro si www.edenspa.ro/blog sau prin contactarea noastra si inscrierea la newsletter, declarati ca ati fost informat in mod adecvat asupra prelucrarii datelor prin parcurgerea acestui document, denumit "Politica de confidentialitate". Acest site poate utiliza tehnologii care ne permit colectarea anumitor informatii cu caracter tehnic despre dumneavostra: adresa dumneavoastra de internet, sistemul de operare folosit, tipul browser-ului, informatii despre traficul realizat de dumneavostra prin site-ul nostru. Toate aceste informatii colectate de edenspa.ro prin intermediul site-ului au scopul de a ajuta la imbunatatirea serviciilor oferite de site, dar si a serviciilor edenspa.ro.

Site-ul www.edenspa.ro este proprietatea societatii comerciale SPA Online Management SRL, cu sediul social in Loc. Cisnadioara, Oras Cisnadie, Str. Sibiului nr. 44, cod fiscal 555301 judet Sibiu, inregistrat la Registrul Comertului cu nr J32/1045/2015 avand cod fiscal 35177162. In sensul legislatiei cu privire la protectia datelor, suntem operator atunci cand prelucram datele dvs cu caracter personal.

Noi, SC SPA ONLINE MANAGEMENT SRL, suntem preocupati de a va garanta protectia datelor dumneavostra cu caracter personal, in conformitate cu normele si principiile Regulamentului (UE) nr 679 din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Datele cu caracter personal inseamna orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Datele personale pe care le colectam:

In general, colectam datele dvs. cu caracter personal direct de la dumneavoastra, astfel incat aveti controlul asupra tipului de informatie pe care ne-o oferiti. Cu titlul de exemplu, primim informatii de la dvs. astfel:
- Cand va creati un cont edenspa, ne transmiteti: adresa de e-mail, numarul de telefon, numele si prenumele.

In cadrul paginii dvs. personale ( Contul meu ) din website-ul www.edenspa.ro aveti posibilitatea sa adaugati informatii suplimentare, precum: CNP-ul, genul, data nasterii, adrese de livrare, adresa alternativa de e-mail, datele cardului bancar etc.

Odata cu crearea contului de client, Dvs agreati in mod explicit, prin bifare, Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de utilizare a website-ului.

Cand plasati o comanda, ne furnizati informatii precum: produsul dorit, numele si prenumele, adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plata, numar de telefon, datele cardului bancar etc.

Putem, de asemenea, sa colectam si sa prelucram ulterior anumite informatii cu privire la comportamentul dvs in timpul vizitarii site-ului nostru web , pentru a va personaliza experienta online si a va pune la dispozitie oferte adaptate profilului dvs. Va invitam sa aflati mai multe detalii in acest sens prin consultarea sectiunii privitoare la scopurile prelucrarii de mai jos.

Pe site-ul nostru web putem stoca si colecta informatii in cookie-uri si tehnologii similare. Cookie-urile sunt folosite pentru functionarea optima a site-ului, in scop de analiza a comportamentului vizitatorilor site-ului si pentru publicitate. Cookie-ul reprezinta un fisier de tip text, oferite browser-ului dumneavostra de un server web, ce poate fi plasat pe hard disk-ul dumneavostra. Majoritatea browser-elor sunt setate sa accepte aceste cookie-uri. Daca nu doriti acest lucru, puteti reseta browser-ul dumneavoastra, sa fiti anuntati de fiecare data cand primiti cate un cookie sau sa refuze acceptarea acestor cookie-uri. Este importanta sa stiti ca daca ati setat browser-ul sa refuze cookie-urile, este posibil ca unele sectiuni din site sa nu poata fi vizualizate normal.

Cookie-urile ne ajuta sa va recunoastem la fiecare vizita pe site-ul www.edenspa.ro. Acest lucru ne permite sa va punem la dispozitie publicitate in functie de preferintele dumneavostra. Este posibil sa folosim serviciile unei terte persoane in acest scop. Cookie-urile pot fi folosite pentru a compila date referitoare la intelegerea si folosirea serviciilor furnizate, sau a tipului de browser. edenspa.ro poate contine publicitate oferita de o terta parte. Este posibil ca aceasta terta persoana sa download-eze cookie-uri in computerul dumneavoastra, care sa-i permita sa stranga date statistice referitoare la contentul personalizat si pentru monitorizarea campaniilor desfasurate de acestia. edenspa.ro nu poate controla si nici nu poate avea acces la cookie-urile din computerul dumneavoastra, instalate de o terta parte. Aceste cookie-uri nu pot fi folosite pentru a va identifica pe dumneavoastra.

Nu colectam si nu prelucram in alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protectia datelor in categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim sa colectam sau sa prelucram date ale minorilor care nu au implinit varsta de 18 ani.

Scopul prelucrarii datelor personale

1. Pentru prestarea serviciilor eden spa in beneficiul dvs.

Acest scop general poate include, dupa caz, urmatoarele:

  1. a) Crearea si administrarea contului in cadrul website-ului edenspa.ro ;
  2. b) Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea si facturarea acestora;
  3. c) Solutionarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la bunurile sau serviciile achizitionate;
  4. d) Returnarea produselor conform prevederilor legale;
  5. e) Rambursarea contravalorii produselor conform prevederilor legale;
  6. h) Asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de raspunsuri la intrebarile dvs cu privire la comenzile dvs sau la bunurile si serviciile Edenspa.

Prelucrarea datelor dvs. pentru aceste scopuri este in cele mai multe cazuri necesara pentru incheierea si executarea unui contract intre Edenspa si dvs. De asemenea, anumite prelucrari subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislatia aplicabila, inclusiv legislatia fiscala si contabila.

Cand ne furnizati informatii despre o alta persoana, trebuie sa aveti aprobarea acesteia sa actionati in numele sau de a ne transmite datele sale personale.

2.Pentru imbunatatirea serviciilor noastre

Ne dorim sa va oferim cea mai buna experienta de cumparare online. Pentru aceasta, putem colecta si utiliza anumite informatii in legatura cu comportamentul dvs. de Cumpararor, va putem invita sa completati chestionare de satisfactie subsecvent finalizarii unei comenzi sau putem desfasura, direct sau cu ajutorul unor parteneri, studii si cercetari de piata.

Ne intemeiem aceste activitati pe interesul nostru legitim de a desfasura activitati comerciale, avand intotdeauna grija ca drepturile si libertatile dvs. fundamentale sa nu fie afectate.

3. In scopuri de marketing

In acest sens, va putem trimite orice tip de mesaj (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/etc.) continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii, informatii referitoare la produse adaugate in sectiunea "Cont/Cosul meu" sau ati aratat interes sa le achizitionati, precum si alte comunicari comercial, si putem afisa recomandari personalizate pe site-ul web. Pentru a va pune la dispozitie informatii de interes pentru dvs., putem folosi anumite date cu privire la comportamentul dvs. de cumparator (de ex. produsele vizualizate / adaugate in wishlist / achizitionate) pentru a va crea un profil. Ne asiguram intotdeauna ca aceste prelucrari se efectueaza cu respectarea drepturilor si libertatilor dvs. si ca deciziile luate in baza acestora nu au efecte legale asupra dvs. si nu va afecteaza similar intr-o masura semnificativa.

In cele mai multe cazuri, ne intemeiem comunicarile de marketing pe consimtamantul dvs. prealabil.

Va puteti razgandi si retrage consimtamantul in orice moment, prin:

  • Modificarea setarilor din contul de client in sectiunea "Contul Meu";
  • Accesarea link-ului de dezabonare afisat in cadrul mesajelor pe care le primiti de la noi;
  • Contactarea edenspa.ro folosind detaliile de contact descrise mai sus.

In anumite situatii, ne putem baza activitatile de marketing pe interesul nostru legitim de a ne promova si dezvolta activitatea comerciala. In orice situatie in care folosim informatii cu privire la dvs. pentru un interes legitim al nostru, avem grija si luam toate masurile necesare pentru ca drepturile si libertatile dvs. fundamentale sa nu fie afectate. Cu toate acestea, ne puteti solicita oricand, prin mijloacele descrise mai sus, sa oprim prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in scop de marketing, urmand sa dam curs cererii dvs.

4. Pentru apararea intereselor noastre legitime

Pot exista situatii in care vom folosi sau transmite informatii pentru a ne proteja drepturile si activitatea comerciala. Acestea pot include:

  • Masuri de protectie a site-ului web fata de atacuri cibernetice;
  • Masuri de prevenire si detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informatii catre autoritatile publice competente;
  • Masuri de gestionare a diverselor altor riscuri.

Temeiul general al acestor tipuri de prelucrari este interesul nostru legitim de a ne apara activitatea comerciala, fiind inteles ca ne asiguram ca toate masurile pe care le luam garanteaza un echilibru intre interesele noastre si drepturile si libertatile dvs. fundamentale.

Cat timp pastram datele dvs. cu caracter personal

Ca regula generala, vom stoca datele dvs. cu caracter personal cat timp aveti un cont in site-ul edenspa.ro. Puteti sa ne solicitati oricand stergerea anumitor informatii sau inchiderea contului si vom da curs acestor solicitari, sub rezerva pastrarii anumitor informatii inclusiv ulterior inchiderii contului, in situatiile in care legislatia aplicabila sau interesele noastre legitime o impun.

Cui transmitem datele dvs. cu caracter personal

Dupa caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs. urmatoarelor categorii de destinatari:

  • societatilor care opereaza in franciza locatiile Eden Spa;
  • furnizorilor de servicii de curierat;
  • furnizorilor de servicii de plata/bancare;
  • furnizorilor de servicii de marketing / telemarketing;
  • furnizorilor de servicii de cercetare de piata;
  • furnizorilor de servicii IT;
  • altor societati cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a bunurilor si serviciilor noastre.

In cazul in care ne revine o obligatie legala sau daca este necesar pentru a ne apara un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autoritati publice.

Ne asiguram ca accesul la datele dvs. de catre tertii persoane juridice de drept privat se realizeaza in conformitate cu prevederile legale privind protectia datelor si confidentialitatea informatiilor, in baza unor contracte incheiate cu acestia.

In ce tari transferam datele dvs. cu caracter personal

In prezent, stocam si prelucram datele dvs. cu caracter personal pe teritoriul Romaniei.

Cum protejam securitatea datelor dvs. cu caracter personal

Ne angajam sa asiguram securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor masuri tehnice si organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.

Pentru efectuarea platilor folosim serviciile procesatorului de plati Netopia.

In ciuda masurilor luate pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal, va atragem atentia ca transmiterea informatiilor prin Internet, in general, sau prin intermediul altor retele publice, nu este complet sigura, existand riscul ca datele sa fie vazute şi utilizate de catre terte parti neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilitati ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

Care sunt drepturile Dvs?

  • Dreptul de a primi informatii cu privire la prelucrarea datelor si o copie a datelor procesate, va permite sa obtineti confirmarea faptului ca datele dumneavoastra personale sunt prelucrate de catre noi şi, daca este afirmativ, care sunt detaliile relevante ale acestor activitati de prelucrare.
  • Dreptul de a solicita rectificarea datelor inexacte sau completarea datelor incomplete, va permite sa rectificati datele dumneavoastra personale daca sunt incorecte.
  • Dreptul de a solicita stergerea datelor cu caracter personal si, in cazul in care datele cu caracter personal au fost facute publice, transmiterea informatiilor referitoare la solicitarea de stergere catre alti operatori.Sa aveti in vedere ca, inaintea exercitarii acestui drept, sa va descarcati din contul edenspa si sa va salvati toate documentele aferente comenzilor efectuate de la edenspa, indiferent daca facturarea s-a efectuat catre dvs sau catre o alta persoana fizica sau juridica . In cazul in care nu efectuati acest demers inainte de a va exercita dreptul de stergere, veti pierde toate aceste documente iar edenspa.ro va fi in imposibilitate de a vi le pune la dispozitie, dupa caz, deoarece procesul de stergere a datelor, respectiv a contului edenspa, cu toate datele si documentele aferente acestuia, este un proces ireversibil.
  • La randul nostru, avem dreptul sa refuzam solicitarea ta de stergere a datelor cu caracter personal daca este necesar sa le prelucram:
    • - pentru exercitarea dreptului la libera exprimare si informare;
    • - pentru a respecta o obligatie legala de prelucrare, pentru a indeplini o sarcina executata in interes public sau in cadrul exercitarii unei autoritati oficiale cu care suntem investiti;
    • - pentru motive de interes public in domeniul sanatatii publice;
    • - pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta.
  • Dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii datelor, va permite sa obtineti restrictia de procesare a datelor dumneavoastra cu caracter personal in anumite cazuri, de exemplu, atunci cand contestati acuratetea datelor dumneavoastra cu caracter personal, pentru o perioada care ne permite sa verificam aceasta acuratete.
  • Dreptul la portabilitatea datelor , va permite sa primiti datele cu caracter personal pe care ni le-ati furnizat, intrun format structurat, utilizat in mod obisnuit si lizibil, sau sa transmiteti aceste date unui alt operator de date.
  • Dreptul de a se opune prelucrarii datelor cu intentia de a inceta prelucrarea, va permite sa obiectati la procesarea ulterioara a datelor dumneavoastra cu caracter personal, in conditiile si in limitele stabilite de lege.
  • Dreptul de a retrage oricand un consimtamant dat in vederea opririi unei prelucrari a datelor care se bazeaza pe consimtamantul dvs. Retragerea nu va afecta legalitatea prelucrarii pe baza consimtamantului acordat inainte de retragere.
  • Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata (inclusiv cu privire la crearea de profiluri). La momentul la care va prezentam aceasta nota de informare, nu prelucram in mod automat datele dumneavostra.
  • Dreptul de a depune o plangere la o autoritate de supraveghere daca considerati ca prelucrarea datelor este o incalcare a GDPR. In Romania, autoritatea de supraveghere a prelucrarii datelor cu caracter personal este Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP).
    Detaliile de contact ale ANSPDCP sunt urmatoarele:
    • Adresa: Bulevardul General Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, Bucuresti, Romania, cod postal 010336
    • Numar de telefon (fix): 031 805 92 11
    • Numar de fax: 031 805 96 02
    • Adresa de email: anspdcp@dataprotection.ro
    • Website: http://www.dataprotection.ro/

Suntem bucurosi sa va asiguram exercitarea acestor drepturi, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau implica un efort disproportionat.

Ca si persoana vizata, puteti contacta responsabilul nostru pentru protectia datelor in orice moment si in mod gratuit, cu o notificare, utilizand urmatoarele date de contact: e-mail: andreea.ionescu@edenspa.ro in vederea exercitarii drepturilor dvs. in conformitate cu GDPR.

Ne-am angajat sa tratam intotdeauna solicitarile dumneavoastra cu cea mai mare atentie si ne puteti adresa orice intrebare pentru a primi raspuns in cel mai scurt timp posibil. Fara a va afecta dreptul dvs de a contacta in orice moment autoritatea de supraveghere, va rugam sa ne contactati in prealabil, si va promitem ca vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problema pe cale amiabila.

Data actualizarii: 25 mai 2018


LiveZilla Live Help