Conditii speciale de retur/rambursare

Voucherele cadou, cardurile cadou sau produsele cumparate pe platforma www.edenspa.ro pot fi returnate in termen de maxim 14 zile de la data achizitiei. Astfel, formularul de retur poate fi trimis in maxim a 14- a zi de la data achizitiei. Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit, nedeteriorate, nedesfacute si sigilate.  In caz contrar, rambursarea nu va fi aprobata.

Programarile pentru servicii sau ofertele de gen last minute cumparate prin site-ul  www.edenspa.ro nu sunt rambursabile si se supun termenilor si conditiilor specifice, afisate pe site.

Cum returnezi produsele sau serviciile vandute pe www.edenspa.ro? 

  1. Completezi formularul de retur, asigurandu-te ca produsul sau serviciul pe care vrei sa il returnezi indeplineste conditiile de retur
  2. Selectezi din formular una dintre optiunile de retur: schimb cu un produs/serviciu diferit sau rambursarea sumei de bani platite la cumparare
  3. Dupa aprobarea cererii de retur, daca este vorba despre un produs, te vom ruga sa-l returnezi la una din locatiile Eden Spa.
  4. Daca ai optat pentru rambursarea sumei platite la cumparare si produsul pe care l-ai returnat indeplineste conditiile de retur, iti vom returna banii in contul specificat de tine in formularul de retur sau in numerar, la una din receptiile Eden Spa. Banii vor fi vizibili in contul tau in maxim 14 zile calendaristice de la data solicitarii rambursarii, cu conditia ca produsul (daca este vorba despre un produs) sa fi fost returnat deja la una din locatiile noastre.