Termeni și condiții generale de comercializare a Ofertelor Speciale

edenspa.ro intermediază vânzarea serviciilor cuprinse în Ofertele Speciale pe care centrele Eden Spa le derulează pe parcursul anului.

Ofertele Speciale cuprind minim 4 categorii și anume:

  • Oferta Specială de Paște - se derulează pe parcursul a maxim 14 zile înaintea sărbătorii pascale ortodoxe
  • Oferta Specială de Vară - se derulează în perioada iunie-august, datele exacte fiind stabilite anual în funcție de strategia de promovare vânzare
  • Oferta Aniversară - se derulează anual, în luna octombrie
  • Oferta Black Friday - se derulează în ultimele 2 săptămâni ale lunii noiembrie

edenspa.ro are dreptul de a adauga acestei liste și alte oferte speciale în funcție de interesele comerciale strategice.

Serviciile care fac obiectul acestor oferte speciale se supun următoarelor termeni si condiții:

 

Reduceri de preț - Ofertele speciale beneficiază de discounturi până la 50% din prețul de listă afișat. Reducerile Ofertelor speciale nu se cumulează cu alte reduceri.

 

Perioada de vânzare - Aceste discounturi sunt valabile la vânzare pe o perioadă limitată, anunțată în cadrul fiecărei oferte speciale.

 

Perioada de valabilitate a serviciilor - Serviciile vândute în cadrul ofertelor speciale vor fi prestate până la termenul maxim stabilit în Oferta specială. În cazul în care, din motive obiective (restricții sanitare, închidere temporară), Prestatorul nu poate presta serviciile în acest termen, termenul de valabilitate va fi extins cu o perioadă anunțată de Prestator.

 

Locație - Centrul Eden Spa care prestează serviciile incluse în Oferta specială.
Serviciile ofertei speciale se prestează doar în locația menționată în Oferta specială.

 

Serviciile care fac obiectul Ofertei Speciale - serviciile vândute în cadrul ofertelor speciale pot fi servicii individuale, abonamente de servicii sau carduri cadou.

 

Abonamente de servicii - în cazul abonamentelor din ofertele speciale, prestarea serviciilor din cadrul acestora va respecta perioada de valabilitate menționată în ofertă, precum și limitarea programărilor la zilele de Luni până Vineri.

 

Carduri/vouchere cadou - în cazul cardurilor/voucherelor cadou din ofertele speciale, prestarea serviciilor din cadrul acestora va respecta perioada de valabilitate menționată în ofertă, precum și limitarea programărilor la zilele de Luni până Vineri.

 

Prestarea serviciilor care fac obiectul Ofertei speciale - Serviciile vândute în cadrul Ofertelor Speciale vor fi prestate de Prestatorii francizori ai edenspa, pe baza de programare prealabilă, exclusiv în zilele de Luni - Vineri, în cadrul programului de lucru afișat de aceștia.

 

Programarea serviciilor - Programările se pot efectua telefonic sau pe email, la locația in care oferta este valabilă.

 

Voucher electronic - Confirmarea vânzării se face printr-un voucher electronic pe care cumpărătorul îl primește pe adresa de email imediat după transmiterea comenzii și efectuarea plătii.

 

Modalitate de plată - Ofertele speciale sunt valabile doar la plata online.

 

Condiții de anulare a programării: În cazul în care ai efectuat programarea și nu poți ajunge, te rugăm sa ne anunti cu minim 12 ore înainte. În cazul în care nu te prezinti la programare, fără să ne anunti în prealabil, voucherul va deveni invalid si nu va mai putea fi folosit.

 

Conditii de rambursare: Serviciile cumparate in cadrul Ofertelor speciale pot fi rambursate în termen de maxim 14 zile de la data achizitiei, conform politicii de rambursare disponibilă aici Politica de rambursare

 

Servicii neprestate - Serviciile care nu au fost programate și efectuate până la data maximă de valabilitate a serviciilor se consideră pierdute. Nu pot fi programate la o dată ulterioară. Nu poate fi rambursată contravaloarea acestora.