Masaje & Terapii

Descopera o gama variata de masaje de relaxare, terapeutice, asiatice sau de cuplu. De asemenea, poti opta pentru tratamente faciale, terapii complementare de detoxifiere si energizare, pachete si programe de relaxare, vitalitate sau antiaging.

Yoga & Pilates

Terapii pentru sanatatea mintii si a corpului. Iti oferim sesiuni individuale si programe de grup de Yoga, Pranayama, Mindfulness si Pilates pentru o mai buna constientizare a corpului, imbunatatirea flexibilitatii si eficientei miscarilor, cultivarea unei atitudini deschise si pozitive fata de ceea ce traim.

Terapii alternative

Metode holistice de vindecare care te elibereaza de negativitate si te ajuta sa-ti cresti vibratia. Poti alege intre Reiki, Theta Healing, Terapia Bowen sau alte forme de lucru cu energia universala. Iti propunem specialisti care iti pot deschide calea spre cunoastere, intelepciune si experienta.

SPA PENTRU COMPANII

Programe de managementul stresului si wellbeing pentru companii, sub forma de carduri cadou pentru angajati, vouchere de reducere la spa, teambuilding sau petreceri la spa, masaj la birou sau alte servicii adaptate nevoilor companiei tale.
edenSPA
Victoriei
Continental
Ai nevoie de relaxare?
Alege locația preferată
și programează-te!
Programeaza-te online!
LiveZilla Live Help