Eden Spa a fost creat in 2005 ca primul day spa din Bucuresti. Conceptele de terapie spa, terapeut spa, card cadou spa sau corporate spa au fost rand pe rand introduse de-a lungul anilor, Eden Spa fiind o permanenta sursa de inspiratie pentru piata spa romaneasca actuala. Cu o istorie de 7 ani, Eden Spa opereaza mai multe centre spa, numarul acestora fiind intr-o permanenta crestere si dezvoltare. Avand in vedere ca piata spa este la inceput in Romania si sufera de lipsa de training specializat in domeniu, specialistii Eden Spa au format de-a lungul timpului numerosi terapeuti spa care lucreaza in prezent in diverse spa-uri din tara.

Succesul Eden Spa de-a lungul timpului se datoreaza unei echipe de profesionisti de care suntem mandri si printre care speram sa te numeri si tu in scurt timp!

 Joburi disponibile:

  • Terapeut spa
  • Kinetoterapeut
  • Fiziokinetoterapeut
  • Specialist terapii complementare
  • Maseur

Conditii: Experienta minim 3 ani, cunostinte foarte bune de limba engleza.

Beneficii: formare continua prin cursuri de specializare, oportunitati de avansare in cariera in cel mai mare lant de spa-uri din tara, recompensa financiare in functie de performante.

 Daca esti interesat sa lucrezi intr-o piata in crestere, intr-un domeniu nou si pasionant, poti trimite CV-ul tau pe adresa office@edenspa.ro si te vom contacta in cel mai scurt timp.