Cadouri pentru el 


Daruieste-i un voucher spa si arata-i cat il pretuiesti! Se va simti relaxat, indragit si respectat!

Carduri cadou cu terapii spa pentru relaxare, rasfat si energizare va asteapta sa va incante simturile...

Daruieste-i un voucher spa si arata-i cat il pretuiesti! Se va simti relaxat, indragit si respectat!

Carduri cadou cu terapii spa pentru relaxare, rasfat si energizare va asteapta sa va incante simturile intr-o atmosfera calda si intima, muzica in surdina si arome naturale.

Din gama variata de carduri cadou, poti alege A Gentlemen Escape! Un cadou pentru barbatul de langa tine, barbatul modern care stie sa se pretuiasca si caruia ii place sa fie pretuit!

Vrei sa-i spui cat de mult il admiri si cat de recunoscatoare esti pentru fiecare clipa alaturi de el? Ofera-i in dar cardul Re-energize Yourself, un cadou pentru domnii care tin la sanatatea si aspectul lor!

Daca stii ca vrea o evadare din jungla urbană doar pentru el, alege Urban Retreat for Him! Acest pachet conține o vizită la spa în care va beneficia de o exfoliere cu produse organice pe bază de struguri urmată de un masaj al întregului corp! Relaxare și răsfăț pentru el!

Toate cardurile cadou Eden Spa sunt valabile 6 luni de la momentul achizitionarii. Sunt insotite de o felicitare eleganta pe care poti scrie propriul mesaj pentru persoana care va primi cadoul.

Mai ai intrebari cu privire la cum functioneaza cardurile cadou? Citeste mai multe aici:https://www.edenspa.ro/ro/info/2-carduri-cadou

Se afiseaza 1 - 7 din 7 produse
Se afiseaza 1 - 7 din 7 produse