Eden Spa exista pentru oameni activi, prea ocupati pentru a face fata responsabilitatilor zilnice, care simt ca se pierd pe ei insisi in ritmul alert al vietii, care se tem ca se vor imbolnavi in curand din cauza unui stil de viata modern prea stresant, care resimt uneori o lipsa acuta de sens...si care, la un moment dat, devin constienti de nevoile lor. Care devin preocupati sa regaseasca echilibrul si placerile vietii.

Eden Spa exista pentru a va oferi o pauza, un moment de respiro, un motiv de evadare din rutina cotidiana.

Eden Spa este timpul si spatiul in care va veti regasi, veti savura pacea si linistea intalnirii cu voi insiva, in care veti putea sa existati pur si simplu... va veti simti cu adevarat bine. Va veti reincarca bateriile si veti gasi resursele de a merge mai departe.

Si pentru ca timpul petrecut la Eden Spa este placut, cald si intim, va invitam sa-l impartasiti cu persoane dragi voua creand astfel momente unice care vor ramane in memoria voastra forever...alegeti din terapiile sau pachetele "Spa in doi".

Iar pentru cei care isi doresc mai mult decat o pauza din cotidian, Eden Spa este timpul si spatiul unei transformari interioare de durata. Pentru ca suntem constienti ca ritmul stresant in care traim ne afecteaza sanatatea si ne dezechilibreaza fizic si emotional, am creat solutiile pentru ca voi sa va mentineti starea de bine si vitalitatea. In premiera in Romania, va oferim programe de Health Coaching si Mind and Body Detox care vizeaza schimbarea stilului vostru de viata.

Vizitati-ne intr-una din cele doua locatii din Bucuresti si veti gasi un spatiu cald, primitor, cu o atmosfera relaxanta si o energie pozitiva. Veti fi intampinati cu zambet si grija, veti fi tratat cu atentie si afectiune, veti trai clipe de relaxare fizica si mentala. Veti gasi spatiul in care veti putea medita la voi si la viata voastra, veti putea asculta muzica special aleasa pentru o relaxare profunda sau veti putea rasfoi o carte buna. Puteti alege sa fiti servit cu ceai cald si aromat sau un suc organic proaspat preparat special pentru voi.