Termeni de anulare, intarziere si no show

In cazul in care, din motive obiective, nu vei ajunge la timp pentru programarea confirmată anterior prin SMS, timpul alocat terapiei pe care ti-ai ales-o va fi respectat integral doar dacă programatorul permite decalarea terapiei respective. In caz contrar, timpul alocat terapiei va fi scurtat corespunzător. Vom face tot posibilul să-ți oferim terapia completa doar in condițiile in care ceilalți clienți nu vor fi afectati.

In cazul programarilor din zilele de Luni pana Vineri, dacă nu vei putea ajunge deloc la data si ora programată, te rugam sa ne anunti cu 24 de ore inainte sau cel mai tarziu in dimineața zilei respective pana la ora 10.00. Pentru anularea programarilor din zilele de weekend, te rugam sa ne anunti cu 24 de ore inainte, dar nu in ziua programarii respective.

Cu o zi inainte de programarea ta, Eden Spa iti va transmite un mesaj de reamintire prin SMS cu rugămintea de a răspunde cu confirmare sau infirmare. In lipsa unui răspuns prin SMS de la tine cu confirmare sau infirmare, vom considera validă programarea respectivă, acesteia fiindu-i aplicabile toate condițiile menționate mai sus.

Neprezentarea ta la o programare considerată confirmată in condițiile de mai sus, pentru care detii un card cadou / voucher / abonament preachitat, conduce la consumarea seriei aferente, fără posibilitate de reprogramare.

Neprezentarea ta la o programare ce urmează a fi achitata la locatie, permite centrului Eden Spa sa iti solicite efectuarea plății in avans pentru programarile viitoare.