Reducerea Durerilor 


Petreci mult timp în fața computerului, ai o viață sedentară și suferi de dureri de spate? Alege din  această selecție de masaje, tratamente și terapii holistice special create pentru echilibrare energetică și reducere a...

Petreci mult timp în fața computerului, ai o viață sedentară și suferi de dureri de spate? Alege din  această selecție de masaje, tratamente și terapii holistice special create pentru echilibrare energetică și reducere a durerii!

Durerile reumatismale, artrita sau oboseala cronică pot fi ameliorate simțitor cu o terapie caldă cu nămol aromatic, ale cărui proprietăți antiinflamatoare calmează atât țesutul muscular, cât și articulațiile. Pentru reducerea durerilor cronice și a inflamațiilor din corp poți alege un masaj cu plante medicinale și uleiuri aromatice regenerante pentru piele. Durerile musculare din zona cervicală sau lombară sau imobilitatea articulației umărului pot fi ameliorate prin elemente de masaj de relaxare, presopunctură și manevre speciale de thai stretching.

Daca ai un stil de viață caracterizat prin efort intelectual intens și stres, dacă stai ore prelungite în aceeași poziție suprasolicitând anumite grupe musculare, descoperă beneficiile terapiei cu magneziu. De asemenea, masajul cu pietre calde de bazalt îți poate asigura un rezultat pe termen lung al terapiei, ameliorând tulburările circulației periferice, reducând stresul și efectele anxietății.

Îți vei îmbunătăți mobilitatea și flexibilitatea articulațiilor, a umerilor și a întregii coloane vertebrale, corectându-ți postura. Scapi de durere, câștigi energie și stare de bine!

Se afiseaza 1 - 9 din 9 produse
Se afiseaza 1 - 9 din 9 produse