Cadouri de Iarnă 


Iarna isi face simtita prezenta si, in anotimpul rece, stim ca o vizita la spa face bine oricui. Daca suferi de circulatie periferica ineficienta, ten deshidratat sau dureri de spate sau, daca pur si simplu, vrei o ora doar...

Iarna isi face simtita prezenta si, in anotimpul rece, stim ca o vizita la spa face bine oricui. Daca suferi de circulatie periferica ineficienta, ten deshidratat sau dureri de spate sau, daca pur si simplu, vrei o ora doar pentru tine, acum poti alege un card cadou de iarna la un pret special!

Oferta speciala! In perioada 10-25 Ianuarie, toate cardurile de iarna beneficiaza de un discount de 40% la achizitionarea online!

Oferta este valabila in limita disponibilitatii. Daca vrei cardul cadou propriu zis, poti alege livrarea cu curierul sau poti veni la unul din sediile Eden Spa. Daca alegi varianta online, iti trimitem imediat un voucher prin email!

Toate cardurile cadou Eden Spa sunt valabile 6 luni de la momentul achizitionarii. Sunt insotite de o felicitare eleganta pe care poti scrie propriul mesaj pentru persoana care va primi cadoul.Mai ai intrebari cu privire la cum functioneaza cardurile cadou? Citeste mai multe aici:https://www.edenspa.ro/ro/info/2-carduri-cadou

Se afiseaza 1 - 8 din 8 produse
Se afiseaza 1 - 8 din 8 produse
LiveZilla Live Help