Cardurile cadou spa sau voucherele cadou sunt o varianta potrivita de cadou pentru aniversari, onomastici, casatorii sau alte momente speciale din viata celor dragi.

 

Care este valabilitatea unui card cadou?

Cardurile sau voucherele cadou standard au valabilitatea de 6 luni de la data achizitionarii, cu exceptia unor carduri aflate in promotii speciale si pentru care este mentionata alta perioada de valabilitate.

 

Cum pot achizitiona un card cadou?

Cardurile cadou pot fi achizitionate direct de la receptia unuia dintre centrele Eden Spa, nu este nevoie de o comanda inainte, se elibereaza pe loc. O alta varianta de achizitionare este comanda online pe site-ul www.edenspa.ro sau telefonic la receptiile Eden Spa. In cazul comenzii pe Internet, cardul cadou va fi livrat prin curier rapid la adresa mentionata de Dvs.

 

Se pot consuma alte servicii decat cele incluse pe cardul cadou?

Serviciile incluse pe cardul cadou pot fi modificate la cererea clientului putand fi ales un alt serviciu de acelasi pret, sau, poate fi achitata o diferenta in cazul in care se alege o terapie mai scumpa.

 

In care centru Eden Spa pot fi consumate serviciile incluse pe un card cadou?

Serviciile pot fi efectuate in oricare din centrele Eden Spa, indiferent de unde a fost achizitionat cardul cadou. Exceptie facand serviciile valabile doar intr-o singura locatie Eden Spa.

 

Cardurile cadou pot fi personalizate cu terapii?

Puteti achizitiona sub forma de Voucher Cadou oricare dintre terapiile Eden Spa.

 

Cardul cadou este transmisibil?

In cazul in care beneficiarul nu poate consuma serviciile incluse pe cardul cadou, acesta il poate transmite unei alte persoane.

 

Cum programez un card cadou?

Fiecare card cadou este insotit de un cod unic de identificare. Pe baza acestuia puteti face o programare telefonic sau prin e-mail la receptiile Eden Spa.

 

In cazul unei comenzi de carduri cadou corporate, care vor fi folosite de o companie ca si recompense pentru angajati sau clienti, cardurile pot fi personalizate cu logoul companiei sau cu un mesaj special?

Da, pentru comenzi corporate, putem oferi o macheta speciala a cardului, care va fi agreata de compania beneficiara. In acest caz, livrarea va dura maxim 72 ore.