Este prima data cand mergi la spa? Sau poate nu te-ai hotarat inca sa mergi, dar te gandesti serios sa incerci aceasta experienta. Eden Spa este locul potrivit pentru a trai pentru prima data experienta spa oferindu-ti terapia potrivita nevoilor tale.

Daca esti agitat(a) doar la gandul ca este ceva nou, aminteste-ti ca nu esti singur(a)! Multe persoane au trecut prin asta si majoritatea au revenit cu drag.

In dorinta de a-ti oferi clipe de neuitat, Eden Spa iti recomanda sa iti faci o idee despre activitatile care se desfasoara la noi si mai ales ce trebuie sa faci cand vei fi oaspetele nostru pentru prima data.

Cand iti faci rezervarea, te sfatuim sa o faci cu cel putin o saptamana inainte si sa anunti ca este prima data cand apelezi la tratamente spa. Echipa Eden Spa iti va raspunde la toate intrebarile pe care le ai.

Incearca sa ajungi cu cel putin 15 minute mai devreme pentru a putea intra in contact cu terapeutul , a te familiariza cu locul si a completa fisa personala legata de stilul tau de viata si/sau probleme medicale, informatii ce vor ajuta specialistii Eden Spa sa iti ofere cele mai bune solutii la problemele tale.

In cazul in care, din motive obiective, nu vei ajunge la timp pentru programare, timpul alocat terapiei pe care ti-ai ales-o va fi scurtat sau ti se va oferi un alt interval orar pentru terapia completa.

In cazul cel mai nefericit, in care nu vei putea ajunge deloc la data si ora programata, am aprecia foarte mult sa ne anunti cu 24 de ore inainte, sau in dimineata zilei respective.

Primul contact pe care il vei avea la Eden Spa va fi cu personalul de la receptie care te va conduce catre aria de relaxare, unde vei completa fisa personala. De aici te va prelua terapeutul tau care te va conduce camera de tratament. Aici vei gasi, halat, articole de lenjerie si produse de unica folosinta pentru a te face comfortabil si a te pregati pentru terapie.

Terapeutul iti va spune cum sa stai pe masa de masaj (cu fata in jos sau cu fata in sus) si apoi va parasi camera. Pentru masaj, va trebui sa iti scoti halatul, sa il pui in cuier si sa te asezi pe masa acoperindu-te cu un prosop. Terapeutul va bate la usa inainte sa intre din nou in camera.

La final, terapeutul va iesi din nou din camera si va astepta afara pana te vei imbraca si vei iesi.

Pentru ca timpul tuturor clientilor din spa sa fie relaxant, te rugam sa inchizi sonorul telefonului mobil.

Intrucat EDEN SPA nu se face raspunzator pentru pierderea obiectelor personale, iti sugeram ca obiectele de valoare sa fie purtate cu tine in cabinet, sau incredintate coordonatorului de SPA.

Majoritatea terapiilor de la EDEN SPA presupun expunerea pe zone a corpului. Pentru confortul tau, te asiguram ca vei fi acoperit (a) pe tot parcursul tratamentului, cu exceptia zonei pe care se lucreaza. Exista insa si tipuri de masaj pentru care poti opta fara sa fii nevoit(a) sa te dezbraci - de exemplu: thai yoga, reflexologia, masajul facial etc.

Dorinta noastra este ca tu obtii prin tratamentele si terapiile noastre relaxarea si reenergizarea de care ai nevoie. Pentru aceasta, insa, e nevoie de o comunicare intre tine si terapeut. Iti sugeram sa iti exprimi dorintele legate de tratament, si sa ceri toate informatiile legate de terapia pe care ti-ai ales-o.

Bucura-te de experienta Eden Spa si te asteptam sa revii.