Masaj cu pietre calde | Hot Stone Massage Mareste imaginea

Masaj cu pietre calde | Hot Stone Massage

Nou

Este o terapie holistica, de echilibrare energetica si de reducere a durerii. Foloseste pietre calde de bazalt, ceea ce asigura un rezultat pe termen lung a terapiei. Reduce durerile musculare, amelioreaza tulburarile circulatiei periferice, alina durerile articulare si reumatice, reduce stresul si efectele anxietatii.

Detalii

240,00 lei

 • Eden Spa Victoriei
 • 60 min
 • 30 min
 • 75 min

Este o terapie holistica, de echilibrare energetica si de reducere a durerii. Foloseste pietre calde de bazalt, ceea ce asigura un rezultat pe termen lung a terapiei. Reduce durerile musculare, amelioreaza tulburarile circulatiei periferice, alina durerile articulare si reumatice, reduce stresul si efectele anxietatii.

BENEFICII SI RECOMANDARI:

 • dureri musculare de diferite cauze (intinderi, contracturi) 
 • tulburari ale circulatiei periferice
 • dureri articulare si reumatice
 • fibromialgie -afectiuni dureroase ale coloanei vertebrale 
 • anxietate si depresie
 • stress si insomnii 
Nota 
17-02-2015

Poveste despre rasfat si relaxare

Începutul sună așa: sunt un om al zilelor noastre: stresată, agitată, cu responsabilități multe la birou, încercând să fiu o mamă bună și implicată, să am o viață socială răspunzând invitațiilor și să mențin relațiile cu prietenii. Timpul pentru mine suferă întotdeauna fiind tăiat de pe listă mai tot timpul…
La sfârșitul lui 2014 am reușit să mă gândesc și eu la lista mea de dorințe a lui 2015. Și cum creștea cu tot ceea ce scriam am descoperit că majoritatea listei era cu ce aș face pentru alții și nu era nimic pentru mine.
Așa că am tăiat tot de pe listă și am hotărât: 2015 e anul meu. Întâi eu și apoi ceilalți și celelalte.

Primul pas a fost să reincep Pilates cu Cora. Apoi am început să mai adaug – programări mai dese la cosmetică, la coafor, la medic să văd cauza problemelor cu respirația când fac sport etc.

Îmi lipsea ceva și culmea era chiar lângă mine dar nu vedeam. Ședințele de Pilates la fac la Eden Spa pe Pictor Negulici (pentru că e aproape de casă). Adică exact unde trebuia să fiu pentru ceea ce îmi lipsea.
De câte ori intram în clădire mă întâmpina căldura celor de la recepție, o atmosferă liniștită și relaxantă, muzica pe care o simțeai în suflet și energie pozitivă.
Cum eu eram tot timpul în întârziere, uneori și cu fiul meu, eram preocupată să urcăm repede scările, să îl așez undeva să stea să se joace cât fac eu ședința de Pilates, să mă schimb, nu eram conștientă de aceste lucruri.

Apoi m-am întrebat dacă tot vin aici nu aș putea să fac și un masaj de relaxare care să mă scoată puțin din ritmul vieții agitate.
Am cerut la recepție și așa am ajuns la Luciana. Cu care am avut o discuție relaxantă la un ceai despre ce vreau eu și ce pot face ei pentru mine.
A fost un moment plăcut de unde am plecat plină de energie și cu niște propuneri de terapii. Pentru că la Eden Spa nu faci masaje ci terapii. Fiecare masaj este o terapie în care se lucrează la corpul și la sufletul tău.

Am făcut și prima programare la masajul cu pietre calde. Luciana mi l-a recomandat cu căldură și mi-a povestit cum se face și ce sunt acele pietre, ce efecte au etc. Însă nu mi-a îmi spună cum o să mă simt eu. Nu cred că reușea să descrie. :)

Am ajuns la Eden Spa după o zi extrem de aglomerată, cu creierul conectat la ce mai lăsasem pe to do list-ul zilei. Un domn drăguț (care s-a prezentat apoi Adrian) m-a condus la etajul 1 într-un spațiu de poveste – cald, semintuneric și o muzică în surdină. Mi-a povestit ce vom face, ce voi face eu și ce va face el. Apoi a ieșit pe hol așteptându-mă.

Camera în care eram era cea în care trebuia să mă schimb. Aveam pregătite papuci și chiloți de unică folosință și un halat. Deși de acolo și până la pat erau câțiva păși și nu exista riscul să te vadă nimeni. Din camera de masaj aveam acces și la baie – o baie imensă și bine dotată. M-am schimbat cu lucrurile oferite și apoi m-am ascuns sub un prosop mare și pufos pe patul de masaj. După cum mi se spusese: că față în jos și cu capul într-un suport special. Muzica și aromaterapia m-au înconjurat așa plăcut și mă pofteau la somn…

Adrian a revenit și mi-a povestit despre masajul cu pietrele calde de bazalt, mi-a spus beneficiile lui și m-a întrebat despre afecțiunile mele. Cel mai tare mi-a plăcut că au rol de detoxifiere, atenuează durerile de spate, relaxează mușchii, antistress. Mi-a povestit fiecare etapă a masajului. A pus o pernă sub picioare. Și apoi a început. Eram curioasă să aflu dacă masajul cu pietre are vreun efect sau cel cu palmele e cel care are efect și pietrele sunt “de fitze”.

Peste prosop a pus un șir de pietre pe lungimea coloanei vertebrale și câte una în fiecare palmă. Apoi a dezvelit pe rând fiecare picior și l-a masat cu pietre calde și ulei. Și am simțit cum fiecare mușchi se relaxeaza de la căldura pietrei. Pe măsură ce le folosea pietrele se răceau și le înlocuia cu altele.

A trecut la spate și căldura plăcută a pietrelor îmi relaxa mușchii încercați greu de poziția mea la birou în față laptopului. Și era așa plăcut… Până a ajuns la “pietrele” mele. Mușchii gâtului care erau încordați și tari că niște pietre. Însă pietrele calde și câteva manevre de masaj au reușit să îi facă să se relaxeze măcar pentru seara aceea. În plus am primit și niște sfaturi cum să fac destind acești mușchi în timp. :)

Apoi m-am întors cu fata în sus și pietrele calde au fost așezate din nou pe corpul meu. Și masajul s-a reluat de la picioare. Pe măsură ce trecea timpul și pietrele se mișcau pe picioarele mele simțeam că nu îmi mai pot ține ochii deschiși și că voi adormi.

După ce a făcut masaj și mâinilor am crezut că am ajuns la final și că va trebui să mă ridic și să ies afară la frig și noapte. Dar nu era cazul. Încă! Urma încă un masaj – al scalpului. Fără ulei sau pietre :). Doar relaxant de parcă mai era nevoie după cel cu pietre.

Și am ajuns la sfârșitul ședinței. Am rămas singură în salon să mă îmbrac să plec.

Cred că cel mai neplăcut lucru la acest masaj e că trebuie să te ridici și să pleci acasă. Nu include încă o vreme – de la o oră până la o noapte în funcție de momentul zilei și persoană – să dormi sau pur și simplu să stai și te bucuri de relaxarea corpului și a sufletului. Înainte să te întorci la realitate….”

Andra

 • 1 din 1 persoane au considerat util acest comentariu
Nota 
28-10-2014

m-am simtit fantastic

Cei mai buni terapeuti din Bucuresti si m-am simtit fantastic la Eden Spa din Primaverii.

Nota 
24-10-2014

Foarte relaxant!

Foarte relaxant! o experienta magnifica :)

Nota 
22-10-2014

Am gasit ingredientele perfecte

Am facut numeroase masaje in ultimii doi ani, intrucat am fost insarcinata iar masajul era foarte necesar pentru relaxare musculara, detensionare si drenaj limfatic. Regret acum ca nu am stiut mai devreme de Eden Spa, pentru ca nu am gasit nicaieri excelenta atmosfera de la Eden Spa. Ca orice alta experienta, menita sa te scoata din cotidian si sa te relaxeze, atmosfera din salonul de masaj este extrem de importanta. La Eden Spa, am gasit ingredientele perfecte: lumina slaba, lumanari, muzica de relaxare, betisoare parfumate. Aproape ca pot sa spun ca doar contextul era suficient pentru a obtine relaxarea mult dorita de o mama de doi copii mici. Masajul a fost excelent, atat cat trebuie de lung (75 min),; a, incercat masajul cu pietre calde si reci. As repeta experienta oricand!
Scrie-ti parerea !

Scrie un comentariu

Masaj cu pietre calde | Hot Stone Massage

Masaj cu pietre calde | Hot Stone Massage

Este o terapie holistica, de echilibrare energetica si de reducere a durerii. Foloseste pietre calde de bazalt, ceea ce asigura un rezultat pe termen lung a terapiei. Reduce durerile musculare, amelioreaza tulburarile circulatiei periferice, alina durerile articulare si reumatice, reduce stresul si efectele anxietatii.

Scrie un comentariu

Produse si terapii recomandate