Global Wellness Day in Romania, un nou inceput pentru fiecare dintre noi !

02-03-2015

Global Wellness Day este un fenomen social care se desfasoara anual la nivel global, avand ca misiune principala promovarea unui stil sanatos de viata si a starii de bine. Pentru prima data in Romania, Global Wellness Day se va celebra anul acesta pe 13 iunie 2015.


Printre promotorii pasionati se numara Liliana Paraipan si Eden Spa Bucuresti (www.edenspa.ro) sub auspiciile Ambasadoarei in Romania a Global Wellness Day, Larisa Marinica. (http://www.globalwellnessday.org/en/gwd-ambassadors.aspx).


Milioane de oameni au nevoie de un inceput care sa ii inspire, de o noua schimbare in viata lor. Si numele acestui INCEPUT este Global Wellness Day, proiect pe care cu onoare il reprezint in Romania“ , afirma Larisa Marinica, Ambasadorul GWD pentru Romania.


GWD este o calatorie a descoperirii de sine, a cunoasterii si explorarii, cu ajutorul careia putem afla ca puterea de schimbare izvoraste numai din NOI pentru a un viitor fericit …nu maine, nu vreodata, ci CHIAR ACUM.


In urma cu trei ani, s-a nascut  aceasta miscare sociala in Turcia  (Sapanca ) ca o organizatie non-profit, incetul cu incetul starnind interesul tuturor si aprinzand ‘’flacara fericirii ‘’in intreaga lume, avand principala misiune de a promova starea de bine, viata sanatoasa prin miscare si exercitii, o alimentatie echilibrata si invataturi spirituale pentru a ne conferi o armonie interioara.


Acum, aceasta initiativa Global Wellness Day, sustinuta de voluntari de pretutindeni, este singura Zi oficiala a ‘’Starii de bine’’ care a fost recunoscuta si validata international.


Patrunzand pentru prima data in Romania, vom avea ocazia ca pe data de 13 Junie, noi toti Romanii, sa sarbatorim acest eveniment social si non-comercial, prin sport, miscare in aer liber si voie buna, sub indrumarea voluntarilor si sustinatorilor conceptului de sanatate.


Sa ne oprim… chiar si pentru o zi si sa ne gandim la stresul cotidian si la proastele obiceiuri pe care le-am format de-a lungul timpului… sa facem pace cu noi INSINE si sa pasim catre un Viitor mai sanatos si fericiti. Acesa este scopul Global Wellness Day, proiect non-profit ïn care m-am implicat imediat cum am aflat despre el, deoarece reprezinta foarte bine misiunea pe care eu si Eden Spa mi-am asumat-o in urma cu 10 ani, odata cu introducerea conceptului de spa in Bucuresti“, afirma Liliana Paraipan, fondator Eden Spa.


Larisa Marinica (abolventa a Facultatii de Kinetoterapie, Craiova 2002, Business Admin si Management Uk), International Spa Speaker si Judge, actualmente Ambasadoarea Global Wellness Day in Romania a dat dovada in cei douasprezece ani de experienta in lumea spa-ului si wellness-ului de o pasiune si forta inovatoare care si-au pus amprenta in toate cele 6 tari unde ea a adus o contributie remarcabila.  Cu un entuziazm molipsitor, Larisa este pregatita sa promoveze in randul romanilor idea de sanatate si stare de bine.


Adresa de email: Larisa.Marinica@globalwellnessday.org


Liliana Paraipan a introdus conceptul de spa prin proiectul Eden Spa pe care l-a inceput in 2005, participand ulterior la crearea a numeroase proiecte spa in Bucuresti si in tara. In prezent, Liliana se dedica cu pasiune promovarii unui stil sanatos de viata prin activitatea de health coaching pe care o desfasoara in cadrul Eden Spa, participand direct si personal la imbunatatirea sanatatii si fericirii celor din jur. Prin acest proces de transformare la nivel individual, Liliana doreste sa participe la o schimbare mai profunda a lumii in care traim.


Adresa de email:  l.paraipan@edenspa.ro