Spa pentru Companii 


Sunteți preocupați de creșterea motivației și fidelizarea angajaților voștri? Căutați soluții pentru creșterea productivității, a capacității de concentrare și reducerea stresului membrilor echipei voastre?

Eden Spa...

Sunteți preocupați de creșterea motivației și fidelizarea angajaților voștri? Căutați soluții pentru creșterea productivității, a capacității de concentrare și reducerea stresului membrilor echipei voastre?

Eden Spa implementează programe de Corporate Wellbeing de peste 10 ani, oferind angajatorilor pachete de managementul stresului, stil sanatos de viata si oferte de carduri spa pentru membrii echipei, pentru ca acestia sa primeasca mesajul subliminal: „Ne pasa!” in forma pe care fiecare are nevoie s-o simta. Fie ca este vorba de organizarea unui eveniment de socializare, fie ca doriti sa beneficiati de tratamente la birou, sau doriti sa recompensati munca echipei dvs., Eden Spa este aici sa dea un nou sens relatiei dintre dvs. si angajati si sa ofere motivul pentru care dvs. si echipa sa reveniti la birou cu forte proaspete si energie pozitiva.

Programul Spa pentru Companii cuprinde urmatoarele variante de colaborare:

  • Spa Corporate Gift Card sau Vouchere Valorice Spa

Cea mai des preferata metoda de recompensare aleasa de companii, adaptata bugetului!

Cardul Spa = cadoul perfect pentru Craciun, 8 Martie, ziua de nastere sau depasirea targetului de vanzari! Cardurile pot fi personalizate cu logoul companiei tale si cu un mesaj dedicat!

Oferta Luna Femeii 2020: 

30% discount pentru minim 5 carduri cadou cumparate pana la 31 Martie! 

Discountul nu se cumuleaza cu alte discounturi existente.

Vă invităm să vizionați toate variantele de carduri cadou https://www.edenspa.ro/ro/111-carduri-cadou-pentru-angajati

  •  Spa Discount Card for Employees 

Discount variabil la toate serviciile Eden Spa, acordat membrilor echipei tale, pe baza cardului virtual de discount. Discountul este valabil in toate locatiile Eden Spa. Plus alte oferte special create pentru echipa ta! 

  •  Masaj la birou

Chair massage la birou, mini tratamente spa la birou, crearea unei atmosfere relaxate in sala de conferinta! Detensionare musculara, reducerea stresului mental si energizare in mijlocul programului de lucru! Vezi oferta https://www.edenspa.ro/ro/51-masaj-la-birou

  • Evenimente la Spa - petreceri spa, team building-uri

O alternativa la programele clasice de team building, un eveniment la spa cu scop de stimulare a creativitatii, reducerii stresului, imbunatatirea comunicarii intre membrii echipei intr-un cadru relaxat si prietenos!

Recomandat pentru grupuri de maxim 30 persoane!

Vezi oferta noastră de evenimente la spa! https://www.edenspa.ro/ro/52-evenimente-la-spa

  • Healthy Friday - eveniment de 2-3 ore

O mostra de viata sanatoasa intr-o zi de vineri, la alegere: workshop-uri de nutritie sanatoasa, tehnici de management al stresului, mini tratamente de relaxare si energizare! Organizat la sediul companiei sau la locatia spa.

  • Yoga&Pilates&Meditation On Site

Energie, flexibilitate si sanatate pentru echipa ta. La sediul companiei sau la spa!

  • Programe de Mindfulness - ateliere de tehnici de relaxare și practici de mindfulness menite să prevină epuizarea fizică și mentală a angajaților, să crească motivația și creativitatea pentru ca în final să-și poată atinge obiectivele personale și profesionale. Printre acestea se numără Creșterea Creativității prin Mindfulness și Pictură, Calmarea Minții prin Mindfulness și Desen de Mandale, Mindful Leadership, etc. Atelierele de mindfulness sunt disponibile aici  https://www.edenspa.ro/ro/160-programe-de-mindfulness 

Printre companiile care au apelat la serviciile de corporate wellbeing ale Eden Spa se numara: A&D Pharma, UPC, PrimaTV, Vodafone, Nestle, Orange, Renault, Citibank, Unilever, Electrolux, Citroen, L’Oreal, RCI Leasing, Romania Travel Plus, Qatar Airlines, Hewlett Packard, etc.

Pentru oferte personalizate sau detalii, vă rugăm să ne contactați la corporate@edenspa.ro sau telefonic la 0723 501 001, Persoana de contact Tatiana Moroianu

Se afiseaza 1 - 8 din 8 produse
Se afiseaza 1 - 8 din 8 produse