Eticheta SPA

Echipa Eden Spa iti doreste sa petreci momente de relaxare si sa te simti bine la fiecare vizita la Spa. In acest sens, te intampinam cu tot ce ai nevoie pe parcursul experientei tale si iti adresam cateva recomandari.

In functie de facilitatile pe care doresti sa le folosesti pe parcursul vizitei la noi, iti vom oferi halat, prosoape si papuci precum si acces la vestiare individuale. Esti rugat (a) ca la iesire sa returnezi Receptiei Spa obiectele primite.

Pentru relaxarea si confortul tau si al celorlalti oaspeti, te rugam sa inchizi sonorul telefonul mobil. Te rugam sa respecti intimitatea celorlalti oaspeti si sa nu-i fotografiezi/filmezi pe parcursul vizitei la spa. De asemenea, fumatul este strict interzis.

Zona umeda a spa-ului

Pentru confortul tuturor oaspetilor nostri, costumul de baie sau un pestemal in jurul corpului sunt necesare in zona umeda.. Nu se recomanda sa utilizati saunele sau celelalte facilitati Spa sub influenta bauturilor alcoolice. Se recomanda dus inainte si dupa baia in jacuzzi si intre sedintele de sauna. Folositi sauna cu moderatie, in sedinte de aproximativ 10 minute alernand cu dusuri reci.

Obiectele de valoare

Iti recomandam sa iti lasi obiectele de valoare si bijuteriile in cutia de valori de la Receptia Spa-ului. Eden Spa nu isi asuma responsabilitatea pierderii obiectelor personale.

Programarea la terapii

Este recomandat sa rezervi in avans pentru a-ti putea alege intervalul de timp preferat. Toate terapiile se programeaza in functie de disponibilitate. Pentru garantarea rezervarii, sunt necesare numele si datele tale de contact (nr mobil si email). Receptia Spa va confirma rezervarea, telefonic sau prin email, cu cel mult 24 ore inainte de ora acesteia. Te rugam sa raspunzi solicitarii noastre de confirmare.

In cazul in care nu reusesti sa ajungi la programare, te rugam sa anunti orice modificare sau anulare a programarilor cu cel putin 24 ore inainte de ora inceperii terapiei. Anularile neanuntate vor fi penalizate cu plata a 25% a serviciilor rezervate si neefectuate. Tratamentele pot fi reprogramate doar in functie de disponibilitate. Daca ai un serviciu preplatit (card cadou sau parte a unui abonament) si nu te prezinti la programare de 3 ori, ne rezervam dreptul de a nu mai onora acel serviciu.

Plata

Contravaloarea tuturor serviciilor si tratamentelor de care beneficiezi in Spa vor fi achitate la Receptia Spa.

Consideratii privind starea de sanatate

Este recomandat sa consulti medicul inainte de a beneficia de orice serviciu si tratament Spa, in cazul in care ai alergii, tensiune arteriala crescuta, afectiuni cardiace, varice, daca esti insarcinata sau suferi de alte afectiuni cronice. Pentru siguranta si confortul tau, inantea unei terapii, noi te vom ruga sa completezi si sa semnezi o fisa de stil de viata in care sa ne precizezi informatii despre starea ta de sanatate.

Sarcina

Pentru mamicile in devenire am creat tratamente si programe speciale din care puteti alege. Pentru mamicile aflate in primul trimestru de sarcina, terapiile spa nu sunt recomandate.

Tinuta in Spa

Majoritatea terapiilor de la Eden Spa presupun expunerea pe zone a corpului. Pentru confortul tau, te asiguram ca vei fi acoperit (a) cu prosoape pe tot parcursul tratamentului, cu exceptia zonei pe care se lucreaza. Exista insa si tipuri de masaj pentru care poti opta fara sa fii nevoit(a) sa te dezbraci - de exemplu: thai yoga, reflexologia, masajul facial etc.

Iti sugeram ca in Spa sa porti halatul si papucii primiti la Receptie. Pentru anumite tratamente, terapeutul iti va oferi lenjerie de unica folosinta. Pentru rezultate optime ale terapiilor faciale, domnii sunt sfatuiti sa se barbiereasca cu cateva ore inainte. Pentru exfolieri corporale, se recomanda sa nu te epilezi cu 12 ore inaintea terapiei.

Dorinta noastra este ca tu obtii relaxarea si reenergizarea de care ai nevoie. Inaintea terapiei iti sugeram sa faci un dus cald, pentru a destinde musculatura si a te pregati pentru tratament.

In timpul tratamentului comunica terapeutului dorintele, preferintele si asteptarile. Daca simti orice disconfort legat de presiunea masajului, temperatura din camera sau muzica, te rugam sa-i aduci la cunostinta. Terapeutul va remedia imediat aceste neajunsuri. Este alegerea ta sa vorbesti in timpul tratamentului sau sa te relaxezi profund.

Iti multumim !