Yoga/Pilates/Meditatie la birou 


Miscare, energie, flexibilitate si sanatate pentru echipa ta. La sediul companiei sau la spa!

Cursurile de Pilates la locul de munca ofera un antrenament complet al corpului. Concentrandu-ne pe muschii...

Miscare, energie, flexibilitate si sanatate pentru echipa ta. La sediul companiei sau la spa!

Cursurile de Pilates la locul de munca ofera un antrenament complet al corpului. Concentrandu-ne pe muschii abdomenului, spatelui, pelvisului si umerilor, clasele noastre de Pilates te ajuta sa iti constientizezi corpul, sa ai o postura corecta, iti imbunatatesc flexibilitatea si eficienta miscarilor, atenueaza durerile de spate.

Prin furnizarea de clase Pilates la locul de munca, incurajam angajatii sa faca miscare si exerciții fizice, ii ajutam sa isi îmbunatateasca postura si alinierea corporala si sa reduca efectele stresului.

Ca si in cazul yoga, Pilates la locul de munca este disponibil in orice moment al zilei, iar sesiunile regulate sunt ideale. Cu toate acestea, putem oferi, de asemenea, o singura ora de cursuri de Pilates la locul de munca.

Cursurile de yoga la locul de munca sunt o modalitate geniala de a introduce angajatilor activitati de wellbeing la birou. Cursurile de yoga la locul de munca se concentreaza pe crearea de echilibru prin exerciții blande, tehnici de respiratie si de relaxare. Se vor practica posturi care ajuta la dezvoltarea atat a fortei de baza, cat si a flexibilitatii, in timp ce exercitiile de respiratie si tehnicile de meditatie ajuta la calmarea mintii si la un sentiment mai mare de bunastare.

Clasele de Yoga pentru sanatate la birou sunt disponibile fie inaintea programului, in pauza de pranz sau la finalul programului. Pot fi asigurate si ca parte a unei zile dedicate starii de bine la locul de munca. Pentru beneficii maxime, recomandam sesiuni regulate, dar putem oferi si sesiuni singulare la sediul companiei dvs.

La fel ca si corpurile noastre, mintea are nevoie de antrenament regulat pentru a functiona la maxim. Va oferim sesiuni de meditatie mindfulness la sediul companiei dvs. Programele de mindfulness pentru companii includ diverse ateliere si cursuri care au ca scop cresterea puterii de concentrare si a productivitatii, dezvoltarea creativitatii, invatarea instrumentelor de management al stresului si cultivarea atitudinilor de acceptare, rabdare, incredere, curiozitate.

Programele de mindfulness au la baza ultimele descoperiri ale neuroștiintei printre care plasticitatea creierului cat si programul MBSR (Reducerea Stresului prin Mindufulness) dezvoltat de Jon Kabat-Zinn in1979 si aplicat cu succes in domeniul medical.

Sesiunile de meditatie mindfulness pot fi oferite ca parte a programelor de mindfulness sau ca sesiuni singulare. 

Pentru mai multe informatii sau stabilirea unui program personalizat, te rugam să ne contactezi la corporate@edenspa.ro sau telefonic la 0723501001