Vrei o schimbare in viata ta?

09-07-2014

Am învățat că majoritatea schimbărilor importante în viața noastră vin atunci când reușim să ne ascultăm cu adevărat..când ne simțim corpul și ce are el să ne comunice, când ne ascultăm inima și dăm curs îndemnurilor ei…dar pentru toate astea, e nevoie să ne acordăm timpul și liniștea necesară creării unei relații puternice cu sinele nostru. Pentru mine, un astfel de moment a fost săptămâna petrecută într-o clinică de detoxifiere din Turcia, în urmă cu 2 ani.. Am reusit sa ma conectez cu mine însămi asa cum nu o facusem nicioadata pana atunci. E adevarat, am lasat acasa tot…laptopul, telefonul de serviciu, televizor sau radio nu existau…m-am delectat doar cu cateva carti pe care le luasem cu mine si cu apa si zgomotul marii. Și, mai mult decât atât, am întâlnit o persoană specială, Sibel Acemyan, terapeut în cadrul clinicii, care în câteva ședințe de respirație transformațională, m-a pus in fața adevăratei mele ființe. Mi-a spus lucruri pe care nu le știa nimeni altcineva despre mine. Mi-a deschis un drum al regăsirii de sine, al exprimării autenticității de sine.


Atunci, în acea săptămână, am înșeles încă o dată cât de nocivă este viața noastră, așa cum se desfășoară ea în mod normal în ziua de azi, am înțeles încă o dată cât de mult ne ignorăm nevoile și pe noi înșine, în favoarea jobului, a părerilor altora despre noi, a diverselor obligații pe care ni le creăm singuri de-a lungul timpului.


Dacă ai citit acest articol până aici, cu siguranță că vrei o schimbare în viața ta! Te invit să o cunoști pe Sibel, aici în București, într-o ședință individuală de respirație sau într-un seminar de grup. Weekend-ul viitor dedică-ți timp pentru tine și nevoile tale! Află detalii despre program și taxa de participare aicihttp://www.edenspa.ro/breathing-technique/213-circle-of-life-nivel-1.html