HOT! Just Be Happy Hairstyle Package Mareste imaginea

Just Be Happy Hairstyling Package

Nou

Alege sa te bucuri de fiecare zi si sa ai grija de tine! Atat de sanatatea, cat si de aspectul tau! Un pachet spa complet de intretinere profesionala a parului care contine tuns, spalat si coafat. Stralucire si revitalizare pentru parul tau!Detalii

210,00 lei

  • Eden Spa Victoriei
  • 75 min

Alege sa te bucuri de fiecare zi si sa ai grija de tine! Atat de sanatatea, cat si de aspectul tau! Un pachet spa complet de intretinere profesionala a parului care contine tuns, spalat si coafat. Stralucire si revitalizare pentru parul tau!

Durata standard a acestui pachet de hairstyling este de 75 minute. Durata si pretul sedintei pot fi suplimentate in functie de complexitatea coafurii alese. In cazul unui cost suplimentar, acesta va fi achitat in locatie. 

Hairstylist-ul nostru experimentat iti va oferi consultanta in alegerea celei mai potrivite coafuri pentru stilul tau, punand in valoare frumusetea ta naturala! Se folosesc produse profesionale si de lux.

Scrie un comentariu

Just Be Happy Hairstyling Package

Just Be Happy Hairstyling Package

Alege sa te bucuri de fiecare zi si sa ai grija de tine! Atat de sanatatea, cat si de aspectul tau! Un pachet spa complet de intretinere profesionala a parului care contine tuns, spalat si coafat. Stralucire si revitalizare pentru parul tau!Scrie un comentariu