MACHIAJ PROFESIONAL 


Pentru un look cu adevarat deosebit, completeaza-ti experienta spa cu un machiaj profesional! Alege o sedinta de machiaj profesional atunci cand vrei sa te rasfeti si sa radiezi. Sau un machiaj pentru ocazii speciale atunci...

Pentru un look cu adevarat deosebit, completeaza-ti experienta spa cu un machiaj profesional! Alege o sedinta de machiaj profesional atunci cand vrei sa te rasfeti si sa radiezi. Sau un machiaj pentru ocazii speciale atunci cand te bucuri de un moment deosebit in viata ta sau participi la un eveniment elegant si vrei sa stralucesti.

Machiajul profesional este realizat de un make-up artist experimentat, care va pune in valoare frumusetea ta naturala! Se folosesc produse profesionale si de lux.

Durata si pretul unei sedinte standard pot fi suplimentate in functie de complexitatea machiajului, de tipul tenului, corectii sprancene, pensat si aplicare de gene etc. Make-up artistul nostru iti va oferi consultanta pentru alegerea celei mai potrivite variante de machiaj pentru stilul tau!

Se afiseaza 1 - 2 din 2 produse
Se afiseaza 1 - 2 din 2 produse