PACHETE HAIRSTYLING 


Iubesti modul in care arata parul tau acum si iti doresti sa intretii linia actuala a coafurii? Sau poate iti doresti o schimbare de look? Iti propunem sa completezi experienta spa cu pachetele de hairstyling pentru o ingrijire...

Iubesti modul in care arata parul tau acum si iti doresti sa intretii linia actuala a coafurii? Sau poate iti doresti o schimbare de look? Iti propunem sa completezi experienta spa cu pachetele de hairstyling pentru o ingrijire profesionala a parului: tuns, spalat, vopsit, masti si tratamente avansate pentru par, sesiuni de hairstyling. Un look mereu special, stralucire si revitalizare pentru parul tau!

Pachetele de hairstyling au o durata si un pret standard, care pot fi insa suplimentate in functie de complexitatea coafurii alese. In cazul unui cost suplimentar, acesta va fi achitat in locatie.

Hairstylist-ul nostru experimentat iti va oferi consultanta in alegerea celui mai potrivit look pentru stilul tau, punand in valoare frumusetea ta naturala! Se folosesc produse profesionale si de lux.

Se afiseaza 1 - 6 din 6 produse
Se afiseaza 1 - 6 din 6 produse