Corporate Wellness 


YOUR CORPORATE WELLNESS PARTNER

Succesul companiei tale se bazeaza pe sanatatea si starea de bine a echipei tale! Investeste in oameni pentru a-ti atinge obiectivele de business!

...

YOUR CORPORATE WELLNESS PARTNER

Succesul companiei tale se bazeaza pe sanatatea si starea de bine a echipei tale! Investeste in oameni pentru a-ti atinge obiectivele de business!

Eden Spa dezvolta cu succes inca din 2006 programe de Corporate Wellness, oferind angajatorilor pachete de managementul stresului, stil sanatos de viata si oferte de carduri spa pentru membrii echipei, pentru ca acestia sa primeasca mesajul sublimininal: „Ne pasa!” in forma pe care fiecare are nevoie s-o simta.Fie ca este vorba de organizarea unui eveniment de socializare, fie ca doriti sa beneficiati de tratamente la birou, sau doriti sa recompensati munca echipei dvs., Eden Spa este aici sa dea un nou sens relatiei dintre dvs. si angajati si sa ofere motivul pentru care dvs. si echipa sa reveniti la birou cu forte proaspete si energie pozitiva.

Printre companiile care au apelat la serviciile de corporate wellness ale Eden Spa se numara:

A&D Pharma, UPC, PrimaTV, Vodafone, Nestle, Orange, Renault, Citibank, Unilever, Electrolux, Citroen, L’Oreal, RCI Leasing, Romania Travel Plus, Qatar Airlines, etc.

Programul Corporate Wellness cuprinde urmatorele variante de colaborare:

  •  Spa Discount Card for Employees 

Discount variabil la toate serviciile Eden Spa, acordat membrilor echipei tale, pe baza cardului virtual de discount. Discountul este valabil in toate locatiile Eden Spa. Plus alte oferte special create pentru echipa ta!

  •  Relax@Work

Chair massage la birou, mini tratamente spa la birou, crearea unei atmosfere relaxate in sala de conferinta! Detensionare musculara, reducerea stresului mental si energizare in mijlocul programului de lucru!

  • Spa Corporate Gift Card

Cea mai des preferata metoda de recompensare aleasa de companii, adaptata bugetului!

Cardul Spa = cadoul perfect pentru Craciun, 8 Martie, ziua de nastere sau depasirea targetului de vanzari! Cardurile pot fi personalizate cu logoul companiei tale si cu un mesaj dedicat!

Oferta: 33% discount pentru minim 10 carduri cadou cumparate!

  • Team Building@Spa

O alternativa la programele clasice de team building, un eveniment la spa cu scop de stimulare a creativitatii, reducerii stresului, imbunatatirea comunicarii intre membrii echipei intr-un cadru relaxat si prietenos!

Recomandat pentru grupuri de maxim 30 persoane!

  • Healthy Friday

O mostra de viata sanatoasa intr-o zi de vineri, la alegere: workshop-uri de nutritie sanatoasa, tehnici de management al stresului, mini tratamente de relaxare si energizare! Organizat la sediul companiei sau la locatia spa.

  • Yoga&Pilates&Meditation On Site

Energie, flexibilitate si sanatate pentru echipa ta. La sediul companiei sau la spa!

  •  Executive Health Coaching

Programe individuale de schimbare a stilului de viata pentru atingerea obiectivelor personale de sanatate si vitalitate!

Pentru oferte personalizate sau detalii despre Corporate Wellness, te rugam sa ne contactezi la office@edenspa.ro sau telefonic la 0726 566 634.

 

Se afiseaza 1 - 2 din 2 produse
Se afiseaza 1 - 2 din 2 produse
LiveZilla Live Help