Pilates  


Cursurile de Pilates te invata sa iti constientizezi corpul, sa ai o postura corecta, iti imbunatatesc flexibilitatea si eficienta miscarilor, atenueaza durerile de spate. Pilates transforma radical felul in care corpul tau...

Cursurile de Pilates te invata sa iti constientizezi corpul, sa ai o postura corecta, iti imbunatatesc flexibilitatea si eficienta miscarilor, atenueaza durerile de spate. Pilates transforma radical felul in care corpul tau arata, se simte si actioneaza, intareste fara a genera masa musculara, creand un corp tonifiat, cu coapse suple si abdomen plat. 

Te asteptam la Eden Spa Negulici sa practici PILATES DE CALITATE cu instructori cu pregatire internationala la BASI Pilates Germania.

Ortansa Costea este Instructor international de Pilates, certificata in cadrul scolilor internationale Body Arts and Science International (BASI) si Balance Body din SUA si instructor de fitness certificat de Ministerul Muncii si Federatia Nationala Sportul pentru Toti. Este  pasionata de Pilates pe care-l considera o forma de terapie: faptul ca ajungi la studio incarcat de prioritatile zilei si pleci cu o stare de bine, fizica si psihica, iti da energia necesara pentru inca un timp...Joseph Pilates spunea ca sanatatea fizica este prima conditie a fericirii; nu ar fi realist sa-ti promit ca vei slabi, (desi in cazul meu a functionat), dar cu certitudine daca practici macar de doua ori pe saptamana pilates, vei avea un corp care te va surprinde. Faptul ca observ posturile oamenilor inaintea trasaturilor (deh, deprindere in urma licentei in psihologie) imi intareste convingerea ca am ales bine drumul...

Te invit si pe tine intr-o calatorie extraordinar de frumoasa, plina de satisfactii, pe parcursul careia la inceput "vei simti, si apoi vei vedea diferenta fata de sesiunile anterioare."

Variante de antrenament disponibile sunt:

  • Sedinte de lucru la saltea in grup (max. 12 persoane) 
  • Prima sedinta beneficiaza de 50% discount
  • Sedinte de lucru la saltea 1 to 1
  • Sedinte cu echipamentele speciale de Pilates (Reformer & Chair), 1 to 1

Pentru orarul claselor de Pilates, te rugam sa accesezi AICI

Pentru a stabili o sedinta individuala, te rugam sa ne contactatezi la office@edenspa.ro.

 

Se afiseaza 1 - 3 din 3 produse
Se afiseaza 1 - 3 din 3 produse