Oferta Aniversară 


La aniversarea Eden Spa, te invităm să sărbătorești alături de noi. Îți mulțumim că ne-ai fost alături în cei 16 ani de existență și îti oferim până la 50% DISCOUNT la 16 terapii vedetă Eden Spa. Accesează Oferta Aniversară...

La aniversarea Eden Spa, te invităm să sărbătorești alături de noi. Îți mulțumim că ne-ai fost alături în cei 16 ani de existență și îti oferim până la 50% DISCOUNT la 16 terapii vedetă Eden Spa. Accesează Oferta Aniversară 16 Ani, valabilă exclusiv în perioada 16-31 octombrie 2021 și alege ceea ce-ți dorești. Comandă online, plătește online și vei primi imediat voucherul prin email. După primirea voucherului, te poți programa fie telefonic, fie direct pe site.

Termeni și condiții ale ofertei:

 • Oferta este valabilă la vânzare în perioada 16-31 octombrie 2021
 • Oferta este valabilă doar la comanda și plata online
 • După cumpărarea online, vei primi instant confirmarea de plată, precum și voucherul aferent pe email, pe baza căruia vei putea face programarea.
 • Voucherele pot fi programate până la 28 februarie 2022 în limita disponibilității, doar în zilele de Luni până Vineri, în locatia Eden Spa Victoriei.
 • Pentru programarea serviciilor cumpărate, ne puteți suna sau puteți face programarea online, direct pe site.
 • Dată expirare vouchere - Terapiile cumpărate în cadrul Ofertei Aniversare 16 Ani, expiră în 4 luni de la data achiziției. Terapiile care nu au fost programate și efectuate până la data maximă de 28 februarie 2022 se consideră pierdute. Nu pot fi programate la o dată ulterioară. Nu poate fi rambursată contravaloarea acestora.

  Locație* - Eden Spa Victoriei

 • *terapiile cumpărate în cadrul Ofertei Aniversare 16 Ani, pot fi programate în locația Eden Spa Victoriei, doar în zilele de Luni până Vineri, în limita orelor de program și a disponibilității locației. Pentru programare, te rugăm să ne contactezi cu minim 3 zile înainte.

 • Condiții de anulare a programării: În cazul în care ai efectuat programarea și nu poți ajunge, te rugăm să ne anunți cu minim 12 ore inainte. În cazul în care nu te prezinți la programare, fără să ne anunți în prealabil, voucherul va deveni invalid și nu va mai putea fi folosit.

 • Condiții de rambursare: Serviciile cumpărate în cadrul Ofertei Aniversare 16 Ani pot fi rambursate în termen de maxim 14 zile de la data achiziției, conform politicii de rambursare disponibilă aici http://www.edenspa.ro/ro/info/23-politica-de-rambursare

 

 

LiveZilla Live Help