Terapii spa de toamna, cu 25% discount!

09-07-2014


Iată că majoritatea dintre noi ne-am intors din vacanță și ne-am reluat responsabilitățile zilnice și programul haotic, obișnuit, al unei zile de lucru. Mai mult, vremea începe să se răcească și vechile dureri sau afecțiuni își fac simțită prezența.  


Acum, la început de toamnă, Eden Spa îți propune câteva terapii vindecătoare care să-ți ofere evadarea si starea de bine de care ai nevoie.


Astfel, Deep Tissue Massage, de 75 sau 90 minute te va ajuta sa te detensionezi si sa reduci durerile musculare. Sau, daca vrei să încerci ceva nou, îți propunem Thai Yoga Healing Treatment, terapie asiatica de vindecare, practicată încă de pe timpul lui Budhha. Masajul Thai Yoga combina elemente de presopunctura, ayurveda, intindere a tuturor muschilor precum si  mobilizare a articulatiilor majore, tehnici preluate din yoga.  Preferat atat de persoanele sportive dar si de cele sedentare, masajul Thai Yoga are numeroase beneficii:  elibereaza blocajele din fluxul energetic, revigoreaza sistemul nervos, elibereaza durerile si tensiunile musculare, creste abilitatea de a asimila nutrientii prin stimularea organelor, intareste si intinereste corpul, imbunatateste circulatia sangelui si a limfei, creste flexibilitatea corpului si mintii.


Pentru cei interesați de detoxifierea organismului, vă recomandăm Autumn Detox Ritual, un tratament spa ce urmareste curatarea profunda a pielii cu ajutorul exfoliantului organic pe baza de struguri precum si o stimulare a circulatiei limfatice periferice prin masajul de drenaj limfatic. Terapie de start pentru un program de detox!


Iar pentru că după vacanță, tenul tău este mai deshidratat și mai ridat ca oricând, îți oferim ca noutate, Micro Retinol Anti Age, tratament revoluționar  anti aging cu rezultate fara precedent. Retinolul stimuleaza regenerarea celulara redand fermitatea si tonusul pielii, remodeleaza ovalul fetei si reduce profunzimea ridurilor. Noutatea Tratamentului  Micro-Retinol™ de la Pevonia consta in combinatia  Retinolulului cu Acid Hialuronic, Colagen, Aloe Vera si Vitamina C, reusind astfel sa ii ofere hidratarea de care are nevoie si sa repare tenul lipsit de tonus si elasticitate.


Toate terapiile din meniul spa de toamnă beneficiază de un discount de 25% și sunt valabile  până la 30 noiembrie 2014.  Acceseză aici http://www.edenspa.ro/85-recomandari-de-sezon Your Healthy Autumn Spa Menu.


Toamna asta, te invităm sa-ți dedici o zi pentru sănătatea ta!