PRANAYAMA 


Pranayama reprezinta tehnici de respiratie cu ajutorul carora reglam si controlam energia vitala (prana) a corpului nostru. Prin reglarea energiei vitale dezvoltam si intretinem buna functionalitate a tuturor organelor interne...

Pranayama reprezinta tehnici de respiratie cu ajutorul carora reglam si controlam energia vitala (prana) a corpului nostru. Prin reglarea energiei vitale dezvoltam si intretinem buna functionalitate a tuturor organelor interne si echilibram emotiile. In pasul urmator, cand echilibrul fizic si emotional sunt stabilizate, avem acces la reglarea fluctuatiilor mintii. “Pentru a avea o minte calma, linistita, este necesar sa reglam propria respiratie” (Hatha Yoga Pradipika). Stabilizam fluctuatiile mintii avem acces la o viata traita constient!

Asa cum zilnic folosim apa pentru a ne curata corpul de impuritatile exterioare, asa este recomandata Pranayama pentru curatarea, purificarea canalelor energetice (nadhi).

Prin practica cu regularitate a tehnicilor de Pranayama, ne simtim:

  • Revigorati, energizati, plini de viata
  • Echilibrati fizic si emotional
  • Cu claritate in timp ce luam decizii importante
  • Multumiti si recunoscatori pentru viata noastra!

 *participarea la clasa de pranayama se face prin inregistrare prealabila.

 Despre Victoria:

 Indrumător - facilitator al starii de bine si cresterii spirituale.

Certificarea de Yoga Acharya (persoana calificata sa predea yoga), a primit-o in India, ca urmare a absolvirii programului de training pentru profesori de yoga (TTC – Teaching Training Course), in Ashramul Yoga Vidya, Sudul Indiei, Chennai. Victoria,invata, practica si preda ceea ce practica; se autodefineşte ca un cautator al cunoasterii. Pentru cei care doresc sa afle mai multe despre Victoria Gall, pot citi interviul si urmari  emisiunile la care a fost invitata sa vorbeasca despre Yoga:

http://www.revistaioana.ro/yoga-drumul-ctre-tine.html

https://www.youtube.com/watch?v=tQ9-zeaZ6gc&list=PLRvRaMhS-2-N75i4bln7bpDbiJ_uUD_yw&index=25

https://www.youtube.com/watch?v=luQ9lHRKQCE

Orarul claselor de Pranayama este disponibil AICI

Se afiseaza 1 - 2 din 2 produse
Se afiseaza 1 - 2 din 2 produse
LiveZilla Live Help