PRANAYAMA 


Pranayama reprezinta tehnici de respiratie cu ajutorul carora reglam si controlam energia vitala (prana) a corpului nostru. Prin reglarea energiei vitale dezvoltam si intretinem buna functionalitate a tuturor organelor interne...

Pranayama reprezinta tehnici de respiratie cu ajutorul carora reglam si controlam energia vitala (prana) a corpului nostru. Prin reglarea energiei vitale dezvoltam si intretinem buna functionalitate a tuturor organelor interne si echilibram emotiile. In pasul urmator, cand echilibrul fizic si emotional sunt stabilizate, avem acces la reglarea fluctuatiilor mintii. “Pentru a avea o minte calma, linistita, este necesar sa reglam propria respiratie” (Hatha Yoga Pradipika). Stabilizam fluctuatiile mintii avem acces la o viata traita constient!

Asa cum zilnic folosim apa pentru a ne curata corpul de impuritatile exterioare, asa este recomandata Pranayama pentru curatarea, purificarea canalelor energetice (nadhi).

Prin practica cu regularitate a tehnicilor de Pranayama, ne simtim:

  • Revigorati, energizati, plini de viata
  • Echilibrati fizic si emotional
  • Cu claritate in timp ce luam decizii importante
  • Multumiti si recunoscatori pentru viata noastra!

 *participarea la clasa de pranayama se face prin inregistrare prealabila.

Despre Victoria Gall:

Îndrumător - profesor de yoga, facilitator al stării de bine. Membru fondator al Asociației Yoga Vidya România.

Certificarea de Yoga Acharya (persoana calificată să predea yoga), a primit-o în India (ianuarie 2011), ca urmare a absolvirii programului de training pentru profesori de yoga (TTC – Teaching Training Course), în Ashramul Yoga Vidya, Sudul Indiei, Chennai.

Victoria, învaţă, practică şi predă ceea ce practică; se autodefineşte ca un cautător al cunoaşterii. Este în legătură neîntreruptă cu Maestrul ei din India pentru continuarea studiului, acolo unde calatoreste de 2 ori/an pentru a aprofunda cunoașterea Yoga. Pe lângă clasele zilnice de yoga pe care le facilitează, atât pentru grupuri cât și în sesiunile individuale, se implicăîn traducerea de literatură de specialitate, precum Manual de yoga tradițională și volumul, Meditație. Pentru cei care doresc să afle mai multe despre abordarea yoga ca stil de viață sănătos, pot urmări emisiunile și citi unul dintre interviurile la care a fost invitată să răspundă.

https://www.revistaioana.ro/oameni-altfel/yoga-drumul-ctre-tine/

https://www.youtube.com/watch?v=zfCx2gzydhw

https://www.youtube.com/watch?v=wIdj8wH9LQM&t=1672s

Orarul claselor de Pranayama este disponibil AICI

Se afiseaza 1 - 3 din 3 produse
Se afiseaza 1 - 3 din 3 produse
LiveZilla Live Help