Yoga 


Hatha Yoga cu Victoria

O minte calmă, linistită şi echilibrată este esenţială în crearea unei vieţi împlinite şi armonioase. Yoga ne aduce...

Hatha Yoga cu Victoria

O minte calmă, linistită şi echilibrată este esenţială în crearea unei vieţi împlinite şi armonioase. Yoga ne aduce abordarea holistică asupra vieții ca Întreg şi este probabil cea mai eficientă metodă de gestionare a stresului cotidian.

Noi toți preferăm să le acordăm timp celorlalți, însă este necesar să avem grijă de corpul și mintea noastră. Este nevoie să alocăm timp de calitate pentru noi înșine ca să fim fericiți în viață.

Eficienţa yoga este dovedită în diminuarea emoţiilor, precum anxietate și fricăprevenirea și ameliorarea diverselor afecțiuni fizice, crearea unui fundament emoțional stabil în viața cotidiană, precum și: 

  • instalarea stării de calm, echilibrul interior
  • recâștigarea puterii și vigorii când corpul fizic vă este slăbit
  • potenţarea încrederii şi stimei de sine, a integrităţii personale
  • creşterea tonusului general şi a nivelului de energie
  • îmbunătăţirea clarităţii mentale şi a concentrării
  • ne dăm voie sa fim curioși și să aflăm lucruri noi despre starea corpului si a mentalului nostru, fără să punem etichete sau să interpretăm, dintr-un spațiu neutru, de observator.

Îndrumări pentru participanții întâlnirilor de yoga:

  • Yoga este o practică individuală care se desfășoară în grup, focusul este propria persoana,
  • Atitudinea deschisă, curiozitatea autentică și receptivitatea sunt apreciate; experiența, mobilitatea & flexibilitatea corpului sunt secundare.

Despre Victoria Gall:

Îndrumător - profesor de yoga, facilitator al stării de bine. Membru fondator al Asociației Yoga Vidya România.

Certificarea de Yoga Acharya (persoana calificată să predea yoga), a primit-o în India (ianuarie 2011), ca urmare a absolvirii programului de training pentru profesori de yoga (TTC – Teaching Training Course), în Ashramul Yoga Vidya, Sudul Indiei, Chennai.

Victoria, învaţă, practică şi predă ceea ce practică; se autodefineşte ca un cautător al cunoaşterii. Este în legătură neîntreruptă cu Maestrul ei din India pentru continuarea studiului, acolo unde calatoreste de 2 ori/an pentru a aprofunda cunoașterea Yoga. Pe lângă clasele zilnice de yoga pe care le facilitează, atât pentru grupuri cât și în sesiunile individuale, se implicăîn traducerea de literatură de specialitate, precum Manual de yoga tradițională și volumul, Meditație. Pentru cei care doresc să afle mai multe despre abordarea yoga ca stil de viață sănătos, pot urmări emisiunile și citi unul dintre interviurile la care a fost invitată să răspundă.

https://www.revistaioana.ro/oameni-altfel/yoga-drumul-ctre-tine/

https://www.youtube.com/watch?v=zfCx2gzydhw

https://www.youtube.com/watch?v=wIdj8wH9LQM&t=1672s

Orarul claselor de yoga este disponibil Aici

Se afiseaza 1 - 3 din 3 produse
Se afiseaza 1 - 3 din 3 produse
LiveZilla Live Help