Yoga 


Calitatea mintii reflecta calitatea vietii. O minte calma, pozitiva si echilibrata este esentiala in crearea unei vieti constiente, implinite si armonioase. Yoga este o abordare integrala a echilibrului interior si probabil cea...

Calitatea mintii reflecta calitatea vietii. O minte calma, pozitiva si echilibrata este esentiala in crearea unei vieti constiente, implinite si armonioase. Yoga este o abordare integrala a echilibrului interior si probabil cea mai eficienta metoda de self-management.

Hatha Yoga include practica tehnicilor de purificare (kryas-urilor), posturi specifice (asanas), tehnici de regăsire a echilibrului natural al organismului ( prin mudras, bandhas, pranayama) si optimizare a mentalului (laya).

Studiile demonstreaza eficienta yoga in eliminarea stresului, diminuarea emotiilor negative (anxietate, depresie), ameliorarea diverselor afectiuni fizice, precum si:

  • instalarea starii de calm, pace interioara
  • potenţarea increderii si stimei de sine, a integritaţii personale
  • cresterea tonusului general si a nivelului de energie
  • îmbunatatirea claritatii mentale si a concentrării

In cadrul claselor de Yoga, vom invata tehnici din diferite ramuri ale Yoga, cat si cum sa le folosim in viata noastra de zi cu zi. Ne vom focaliza preponderent pe tehnici fizice, controlul energiilor, tehnici de concentrare.

Despre Victoria

Victoria este indrumator - facilitator al starii de bine si cresterii spirituale.

Certificarea de Yoga Acharya (persoana calificata sa predea yoga) a primit-o in India, ca urmare a absolvirii programului de training pentru profesori de yoga (TTC – Teaching Training Course), in Ashramul Yoga Vidya, Sudul Indiei, Chennai. Victoria invata, practica si preda ceea ce practica; se autodefineste ca un cautator al cunoasterii. Pentru cei care doresc sa afle mai multe despre activitatea Victoriei, pot urmari emisiunile la care a fost invitata sa vorbeasca despre Yoga:

http://bit.ly/1qWC6kh sau http://bit.ly/14Lg53o.

Orarul claselor de yoga este disponibil Aici

Se afiseaza 1 - 3 din 3 produse
Se afiseaza 1 - 3 din 3 produse
LiveZilla Live Help