Reclame-Concurs 


Regulament Giveaway Instagram, 05.06.2020-15.07.2020

1. Organizator

Concursul este realizat de catre compania  EDENSPA MANAGEMENT S.R.L, cu sediul in Localitatea...

Regulament Giveaway Instagram, 05.06.2020-15.07.2020

1. Organizator

Concursul este realizat de catre compania  EDENSPA MANAGEMENT S.R.L, cu sediul in Localitatea Cisnadioara, Oras Cisnadie, Str. Sibiului nr. 44, Jud Sibiu, cod unic de inregistrare 35305539, numar de inregistrare la Registrul Comertului  J32/1202/2015.

2. Perioada de desfasurare

Concursul se desfasoara in perioada 05.06-2020-15.07.2020, datele de incepere sau finalizare putand fi modificate din pricina unor eventuale imprejurari exceptionale, independente de vointa organizatorului. Orice modificare a regulamentului va fi disponibila pe pagina de Instagram si pe site-ul www.edenspa.ro.

3. Locul de desfasurare al concursului

Concursul se organizeaza si desfasoara pe teritoriul Romaniei, prin intermediul paginii de Instagram.

4. Dreptul de participare la concurs

In cadrul Concursului poate participa orice persoana fizica cu domiciliul sau resedinta pe teritoriul Romaniei, avand o varsta minima de 18 ani. Angajatii firmei EDENSPA MANAGEMENT S.R.L nu vor putea participa la concurs.

5. Premiul

Premiul Concursului este oferit de catre EDENSPA MANAGEMENT S.R.L si consta intr-un voucher valoric de 500 lei. Castigatorul va fi extras in data de 15.07.2020 prin intermediul website-ului www.random.org si vor fi anuntati in aceeasi zi pe pagina de Instagram a Eden Spa. 

6. Conditii participare

Extragere la sorti Pentru a intra in cursa pentru obtinerea premiului, participantii la concurs trebuie sa dea FOLLOW la pagina oficiala de Instagram a Eden Spa @ edensparo. De asemenea, sa dea LIKE la postarea aferenta concursului si sa mentioneze un comentariu la postarea oficiala a concursului în care sa dea TAG la 2 prieteni.

7. Regulamentul Concursului

7.1 Decizia de acordare a premiului apartine in totalitate SC EDENSPA MANAGEMENT S.R.L. In aceasta campanie nu au voie sa participe persoanele juridice,angajatii EDENSPA MANAGEMENT S.R.L si toti cei implicati in organizarea acestei campanii.

7.2. Varsta minima pentru participare este de 18 ani. Pentru participantii minori, regulamentul campaniei impune ca acestia sa aiba acordul unui parinte, tutore sau persoana responsabila legal a acestora.

7.3. Participarea la aceasta campanie implica cunoasterea si acceptarea integrala expresa si neechivoca a prezentului regulament.

7.4. Vor fi eligibili pentru extragere doar participantii care indeplinesc toate conditiile de participare la concurs. Daca din cauza setarilor de confidentialitate / Privacy ale participantului sau din orice alte motive comentariul nu este vizibil pentru organizator sau pentru alti participanti, Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu include participantul aflat in aceasta situatie in concurs.

7.5. Organizatorii isi rezerva dreptul de a anula participarea concurentilor care editeaza comentariile postate, care folosesc un limbaj licentios sau a caror comentarii nu sunt vizibile pentru organizator, indiferent de motiv.

7.6. Premiul se acorda pe baza unui act de identitate si a unui proces verbal de predare-primire.

7.7. In cazul in care, in urma verificarilor desfasurate de catre organizator, rezulta ca in procesul de participare nu a fost respectat prezentul regulament, organizatorul isi rezerva dreptul de a retrage participantilor premiul obtinut ca rezultat unor astfel de activitati. Participarea la aceasta campanie promotionala implica acceptarea prevederilor prezentului Regulament.

8. Politica de securitate a prelucrarilor de date cu caracter personal

8.1 Scopul

Scopul acestei proceduri este acela de a garanta securitatea informatiilor cu caracter personal operate de catre firma eden spaprin intermediul Departamentului de Marketing. Totodata, procedura protejeaza dreptul la viata intima, familiala si privata a persoanelor ale caror date sunt prelucrate de Operator.

8.2 Securitatea si confidentialitatea datelor

Datele prelucrate de catre Operator sunt stocate intr-o baza de date computerizata proprie, la care au acces doar angajatii Operatorului. Operatorul isi ia angajamentul sa nu instraineze niciunei terte parti aceste informatii si sa nu le foloseasca in alte scopuri decat cele stipulate mai sus. Securitatea datelor este asigurata prin intermediul parolelor sistemului informatic si lipsa accesului extern la baza de date. Mai multe informatii despre politica de confidentialitate si protectie a datelor

https://www.edenspa.ro/ro/info/18-politica-de-confidentialitate