Programe online 


Programe self paced dedicate acelora care au nevoie de ghidaj, înțelegerea noțiunilor de neuroștiință & psihologie ajutătoare, precum și de susținere în a transforma meditația într-o rutină de zi cu zi sau de a-si...

Programe self paced dedicate acelora care au nevoie de ghidaj, înțelegerea noțiunilor de neuroștiință & psihologie ajutătoare, precum și de susținere în a transforma meditația într-o rutină de zi cu zi sau de a-si dezvolta pe mai departe practica de mindfulness și compasiune. Învață Mindfulness alături de un profesor acreditat internațional.

Toate programele se desfasoara online, ai acces nelimitat la o platformă de curs, unde găsești și descarci exercițiile zilnice în format audio. Sunt potrivite oricărui nivel de practică, inclusiv începătorilor. Primești remindere zilnice pe email care te ajută să practici zilnic. Programul de 7 zile se clădeste treptat, de la simplu la complex.

Iti propunem urmatoarele 4 programe self paced:

 

7 ZILE DE LINIȘTE

Program online self-paced de meditatii pentru centrare, prezență și conectare cu corpul. Îti oferă acces la 7 practici zilnice, de maxim 10 minute fiecare, care te vor ajuta să te recentrezi, să te ancorezi în corp și să-ți regăsești calmul interior, fie că ești acasă sau la job. 

Afla detalii aici

 

7 ZILE DE CALM

Program de meditatii pentru reducerea anxietatii și calmarea minții. Acest program online self paced îți oferă 7 exerciții și instrumente de schimbare a modului de raportare față de gândurile tale, astfel încât tu să ieși din spirala negativității și a ingrijorărilor care te invadează.

Afla detalii aici

 

7 ZILE DE ACCEPTARE

Program online self paced care îți oferă 7 exerciții de identificare, conștientizare și acceptare a emoțiilor tale, astfel încât să poți oricând să dizolvi o emoție dificilă și să aduci un strop de bucurie în mijlocul unei situații provocatoare. Primești practici zilnice pe email pe care le vei putea integra in orarul tau zilnic,la orice oră.

Afla detalii aici

 

7 ZILE DE BLANDETE

Program online self paced de 7 zile de conectare cu vocea inimii tale, de reducere a puterii criticului interior și de cultivare a compasiunii de sine. Iti va deschide inima, va debloca energia creativă și îți va creste iubirea de sine.

Afla detalii aici