Masaj Terapeutic 


Masajul terapeutic urmareste sa stimuleze procesele de vindecare si sa imbunatateasca capacitatea functionala si motorie a organismului, inlesnind recuperarea in urmatoarele afectiuni: contracturi si intinderi,...

Masajul terapeutic urmareste sa stimuleze procesele de vindecare si sa imbunatateasca capacitatea functionala si motorie a organismului, inlesnind recuperarea in urmatoarele afectiuni: contracturi si intinderi, dureri ale spatelui, afectiuni reumatismale, mobilitate redusa a articulatiilor, dureri de cap si oboseala.

Spre deosebire de masajul de relaxare, masajul terapeutic este o metoda de tratare musculo-scheletala, adresandu-se afectiunilor cronice in care durerea muschilor sau a articulatiilor impiedica buna functionare a organismului.

Efectele directe si imediate ale acestui tip de masaj sunt imbunatatirea elasticitatii musculare si a amplitudinii de miscare, stimularea circulatiei sangvine si implicit vindecarea prin amplificarea aportului de oxigen si nutrienti.

Masajul terapeutic poate fi aplicat si persoanelor sanatoase ca masura de prevenire a imbolnavirii si pentru a mentine corpul intr-o perfecta armonie.

pe pagina
Se afiseaza 1 - 12 din 18 produse
Se afiseaza 1 - 12 din 18 produse