Reducerea Stresului 


Terapiile holistice și masajele de relaxare pe care ți le propunem sunt menite să inducă starea generală de bine, readucând mintea si corpul într-un echilibru perfect. Tehnicile speciale de masaj, manevrele de stretching,...

Terapiile holistice și masajele de relaxare pe care ți le propunem sunt menite să inducă starea generală de bine, readucând mintea si corpul într-un echilibru perfect. Tehnicile speciale de masaj, manevrele de stretching, pressopunctură și reechilibrare energetică îți vor detensiona musculatura, îți vor activa circulația sangvină și limfatică, in timp ce uleiurile esențiale cu arome încântătoare îți vor hidrata și răsfăța pielea. Te vei bucura de relaxare pentru întreg corpul, îți vei simți mintea eliberată de stres și vei alunga oboseala cronică.

Terapia  cu uleiuri esențiale  menține starea de sănătate, îmbunătățește functionarea întregului organism, energizează sau relaxează în functie de uleiul folosit. Receptivitatea noastră la arome este foarte mare și efectul lor asupra corpului și a mintii este resimțit imediat. Alege uleiul de masaj în functie de nevoile corpului tău: lavandă pentru relaxare, portocală și scorțisoară pentru revitalizare sau mango pentru hidratarea pielii.

O experiență spa unică cu efecte multisenzoriale care îți va readuce calmul și armonia interioară!

Se afiseaza 1 - 9 din 9 produse
Se afiseaza 1 - 9 din 9 produse