Pachete Spa 


Terapia prin masaj relaxează întregul corp, alină tensiunile fizice și emoționale. Contribuie la relaxarea țesutului muscular și a articulațiilor, elimină toxinele, stimulează...

Terapia prin masaj relaxează întregul corp, alină tensiunile fizice și emoționale. Contribuie la relaxarea țesutului muscular și a articulațiilor, elimină toxinele, stimulează producerea de endorfine și încurajează puterea de vindecare a corpului.

Pentru a te bucura de o experiență spa completă, îti propunem o gamă specială de pachete spa, spa party-uri și încântătoarele ritualuri O zi la spa. Aromaterapie, masaje anti-stres sau ayurvedice de echilibrare si revitalizare, terapii holistice, exfolieri si impachetari corporale, tratamente faciale, petreceri spa ce combina terapiile multisenzoriale si regenerante cu accesul la sauna și jacuzzi, sedinte spa de manichiura-pedichiura sau hairstyling.

Pe scurt… răsfăț, relaxare și timp de calitate doar pentru Tine! Într-o atmosferă caldă și primitoare, menită să-ți inducă o stare generală de bine. Și să restabilească echilibrul dintre corp, minte și suflet, oferindu-ți  un sentiment de liniste și relaxare profundă!

 

pe pagina
Se afiseaza 1 - 12 din 13 produse
Se afiseaza 1 - 12 din 13 produse