Programe de Mindfulness 


Pentru companii, integrarea programelor de mindfulness devine un avantaj competitiv, aducandu-le beneficii importante in domeniul inovatiei si creativitatii, eficientei si productivitatii, precum si in...

Pentru companii, integrarea programelor de mindfulness devine un avantaj competitiv, aducandu-le beneficii importante in domeniul inovatiei si creativitatii, eficientei si productivitatii, precum si in retentia si motivarea angajatilor.

Numerosi antreprenori si companii de succes, printre care Google, Apple, Nike, Intel sau Goldman Sachs au integrat programe de mindfulness în strategia lor de dezvoltare, retenție și motivare a resurselor umane, au integrat camere de meditație pentru angajați în sediile lor, iar membrii echipei lor participă în mod constant la programe de reducerea a stresului la birou, cu ajutorul exercitiilor mindfulness.

Programele de mindfulness pentru companii se bazeaza pe instrumente de management al stresului profesional, tehnici de relaxare si practici menite sa previna epuizarea fizica si mentala a angajatilor tai, sa le sporeasca motivatia si creativitatea pentru ca in final sa-si poată atinge obiectivele personale si profesionale.

Alege intre diversele ateliere si cursuri care au ca scop cresterea puterii de concentrare si a productivitatii, dezvoltarea creativitatii, invatarea instrumentelor de management al stresului si cultivarea atitudinilor de acceptare, rabdare, incredere, curiozitate:

  • MANAGEMENTUL STRESULUI PRIN MINDFULNESS
  • CREATIVITATE CU MINDFULNESS SI PICTURA
  • CONCENTRARE SI ECHILIBRU PRIN YOGA SI MINDFULNESS
  • MINDFUL LEADERSHIP

Programele de mindfulness au la baza ultimele descoperiri ale neuroștiintei printre care plasticitatea creierului cat si programul MBSR (Reducerea Stresului prin Mindufulness) dezvoltat de Jon Kabat-Zinn in1979 si aplicat cu succes in domeniul medical.

Pentru mai multe informatii sau stabilirea unui program personalizat, te rugam sa ne contactezi la corporate@edenspa.ro sau telefonic la 0723501001