Terapii alternative 


Stiinta ne-a invatat sa nu ne bazam decat pe ceea ce putem vedea si atinge. De aceea, de multe ori uitam ca spiritul, gandurile, emotiile si corpul nostru sunt alcatuite din energie. Tot ceea ce exista vibreaza. Mai mult,...

Stiinta ne-a invatat sa nu ne bazam decat pe ceea ce putem vedea si atinge. De aceea, de multe ori uitam ca spiritul, gandurile, emotiile si corpul nostru sunt alcatuite din energie. Tot ceea ce exista vibreaza. Mai mult, fiecare om are o vibratie personala care ii spune lumii exterioare cine este el...si care il ajuta sa isi modeleze propria realitate. Atunci cand vibratia personala este inalta, rapida, focalizata, viata ni se deruleaza fara niciun efort si este perfect aliniata cu destinul nostru, cu menirea noastra personala, in timp ce atunci cand aceasta frecventa energetica este joasa, lenta, distorsionata, viata noastra se umple de probleme si dezamagiri. Mai mult, cand vibratia este joasa, ne imbolnavim. Boala apare in corp dupa ce se manifesta pe plan energetic, deci daca vrem sa aflam cauza imbolnavirii trebuie sa ne uitam mai ales pe planul energetic si sa incepem sa fim responsabili de gandurile si emotiile noastre.

Exista mai multe metode de a te elibera de negativitate si de a-ti creste vibratia printre care Reiki, Theta Healing, Cristaloterapia, QiQong si alte forme de lucru cu energia universala. Eden Spa iti propune specialisti care iti pot deschide calea spre cunoastere, intelegere si experienta.

Se afiseaza 1 - 4 din 4 produse
Se afiseaza 1 - 4 din 4 produse