Retreat ReConnect 


O călătorie cu sens, în care  regăsești echilibrul și conexiunea cu tine!

Acest retreat este o pauza de la ritmul alert al vietii tale, un moment de liniste in care te poti auzi cu...

O călătorie cu sens, în care  regăsești echilibrul și conexiunea cu tine!

Acest retreat este o pauza de la ritmul alert al vietii tale, un moment de liniste in care te poti auzi cu adevarat! Un moment de respiro pe care ti-l dai pentru a privi cu claritate imaginea de ansamblu a vietii tale, pentru a te conecta cu sursa ta interioara, pentru a-ti asculta intuitia și a-ti lăsa creativitatea să-ți arate drumul! Ca să simți că  ceea ce faci are un sens mai profund decat acela de a-ti umple zilele cu responsabilitati si o lista ampla de activitati. 

Poți opta pentru 4 sau 5 zile de retreat! Pe parcursul acestei retrageri, vei explora ce inseamnă să fii si sa trăiești cu sens. Vei petrece timp în natură, vei respira aer curat, vei face yoga, vei medita, vei desena mandale, vei manca sanatos, vei avea timp sa reflectezi, să respiri, să te miști, să scrii, să explorezi. Vei împărtăși din ceea ce ești cu alte suflete deschise. Vei reinvata sa fii, să te bucuri, să trăiești si nu doar sa faci!

Retreatul este organizat de www.mindfulnessromania.ro și are loc la Forest Villa Cisnadioara, in judetul Sibiu. Gasesti pe site-ul mai sus mentionat toate detaliile privind participarea la acest program.

 

Se afiseaza 1 - 1 din 1 produs
Se afiseaza 1 - 1 din 1 produs